Carmen Electra is ondertussen 42 jaar geworden maar ze ziet er nog steeds super sexy uit. De voormalige Playmate kwam opdraven voor een photoshoot van Galore Magazine waarin ze laat wat een geil lichaam precies inhoudt.

Carmen Electra

Over haar formaat borsten heeft deze schoonheid nooit te klagen gehad maar dat is niet alles. De rest van haar lichaam past perfect bij haar heerlijke voorgevel. Ze heeft nog een paar tips voor de modellen in spe en vrouwen in het algemeen, die nu en rond hun 40ste nog steeds willen schitteren: “zorg dat je weinig stress hebt“, en het meer praktische “was elke avond de make-up van je gezicht af“.

Voor degene die op zoek zijn naar een date is er goed nieuws; Carmen Electra is single en uitermate happy. Hier kunnen we twee keer de scheurkalender voor opentrekken met de klassiekers: “niet geschoten is altijd mis” en “je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

Alle foto’s van deze heerlijke schoonheid zijn hier te vinden. Hieronder is een voorproefje te zien van wat je ongeveer kan verwachten op het gebied van tieten.

carmen-electra-heel-erg-sexy