We zijn vrij open minded en durven gewoon hardop toe te geven dat we de sites van vrouwenbladen volgen. Daar staan namelijk heel vaak van die leuke top 10 artikelen op en we blijven graag op de hoogte van het gedachtegoed van het fenomeen vrouw. Dit keer staat er een interessant lijstje met 8 dingen die vrouwen wel eens doen tijdens de sex. Dat varieert dus van een dijk van een scheet laten voor de sex tot de social media op de telefoon checken tijdens het bedrijven van de liefde.

Wij als mannen, onszelf even als voorbeeld nemende, kunnen de 8 tips vrij aardig hebben. We zijn zelfs bereid om een goedkeurend gemompel te laten horen als de scheet de lakens doet opbollen. Verder hebben we er weinig last van als je de tijd controleert, denkt aan de was die nog gedaan moet worden of je borsten controleert. Zolang je het maar niet te opvallend doet en wij als mannen daar geen last van hebben. Dus niet: “oh jee, het is al kwart over vier, ik moet zo boodschappen doen” zeggen als je net naar de klok hebt gekeken. Zeker niet als je het laat volgend door: “schiet eens op en niet op mijn tieten klaarkomen, want ik heb geen tijd om een douche te nemen.” Dat staat toch wel hoog in de lijst van mood-killers.

Social Media en paardenstaarten

Dat je tijdens het neuken de social media en WhatsApp bekijkt is op zich wel handig, want dan blijf je zelf ook een beetje op de hoogte. Ook tijdens de seks wil je graag weten wat de mensen uit je virtuele kennissenkring aan het eten zijn.

Dat je een paardenstaart hebt, is op zich een pluspunt. Dan heb je als man zijnde iets om je aan vast te houden als je door het wilde geneukt uit het bed dreigt te vallen. Dat niet alleen, want het is ook handig om het ritme van het pijpen mee aan te sturen.

Neus snuiten in de lakens

Het enige waar we de grens trekken is het neus snuiten in de lakens. Dat betekent namelijk extra werk omdat die dan gewassen moeten worden. Zeker als je een beetje aardig in de one-night-stands zit, is het belangrijk dat een andere vrouw haar neus niet in de lakens gesnoten heeft. Vrouwen hebben daar een zesde zintuig voor en je wilt een discussie vermijden over wie zijn neus al eerder in de lakens gesnoten heeft. Dat valt namelijk ook in de categorie mood-killers, want meestal gebeurt dit als er volop geneukt wordt. Je voelt de vagina strak trekken om je pik en je weet automatisch wat er gaat volgen. Een diep gesprek over vrouwen als lustobjecten en dat degene waar je in bed ligt niet zo is als al die andere sletten waar je seks mee gehad hebt. Ze is een keurige vrouw en ze heeft alleen maar seks met je, een one-night-stand, om te kijken of er een mogelijkheid is om een relatie te beginnen, te trouwen en kinderen te krijgen.

Dan wordt het de hoogste tijd om in te grijpen. Dat doe je door te zeggen dat je in de afgelopen twee weken met zoveel vrouwen in bed hebt gelegen dat je niet meer weet welke vrouw waar haar neus gesnoten heeft. Meestal is dit voldoende voor de ‘keurige vrouw’ om een taxi te bellen en voorgoed uit je seksleven te verdwijnen. En we hebben ‘keurige vrouw’ tussen van die quotes gezet omdat ze nog geen drie uur daarvoor, tijdens de online sekschat, heeft laten weten dat ze niet kan wachten totdat sufgeneukt werd door die grote pik van je en verder met geen woord over een relatie heeft gerept.

NFSW-balk. Het gebruik van een smartphone tijdens de sex

Amia Miley heeft niet alleen grote tieten, maar ook een bijzondere band met haar mobieltje. Ze heeft sex in de auto, maar blijft ondertussen gewoon doorlullen terwijl haar sekspartner het druk heeft met haar te beffen en stevig te neuken. De enige keer dat ze haar mobieltje even weglegt is tijdens het klaarkomen van de man. Die heeft het plan opgevat om in haar mond en op haar gezicht klaar te komen en als Amia iets niet wil is het zaad op haar smartphone krijgen. Nadat ze keurig alles heeft doorgeslikt, gaat het gesprek dat ze met haar minnaar heeft gewoon weer door.

Een mobieltje tijdens de sex

Mature vrouwen doen aan aftrekken
Amia MIley heeft het druk met haar mobieltje tijdens de sex

Mature Fuck