Grijp de lerares eens bij haar borsten


Best geil als je er over nadenkt, maar absoluut onaangepast gedrag natuurlijk. Twee studentes uit Beaver County, Amerika, grepen hun natuurkundelerares bij de borsten. De foto hiervan verscheen in Mei op Instagram en toen waren de rapen gaar. Een lerares heeft een vertrouwenspositie die absoluut niet geschaad mag worden. Studenten moeten van het lerarenkorps aankunnen en dat is hier dus zeker niet het geval.

Lerares bij de borsten grijpen

Het borsten grijpen vond plaats rond het eindexamen van de leerlingen van de plaatselijke High School. De lerares hielp bij het organiseren van het feest en ergens rond die tijd is de foto gemaakt en op Instagram terechtgekomen. Een van de studentes vergezelde de foto van haar commentaar dat iedereen best jaloers mocht zijn dat ze in de tieten van hun natuurkundelerares mochten grijpen.

De politie is minder gediend van deze actie en is een onderzoek begonnen naar aanleiding van de foto, die overigens alweer verwijderd is van de sociale netwerksite. De twee vrouwelijke leerlingen, waarvan de handen op de foto te zien zijn, zitten ondertussen niet meer op de middelbare school omdat ze geslaagd.

Een nieuwsvideo en meer over het incident is hier te vinden.

in-de-tieten-van-de-lerares-knijpen

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 651


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een rijpe oudere vrouw, lingerie en grote tieten, naakt

Alexia Blue is de rijpe oudere vrouw met grote tieten in het verhaal. Ze heeft geile lingerie aan en gaat...

Sluiten