Phoenix Marie, blonde babe bloot in het bos


5/5 (1)

Phoenix Marie is een geile blonde babe die bloot in het bos rondloopt. Ze heeft een sportschoollichaam met een paar grote tieten en stevige lekkere billen. Het soort vrouw dat je dolgraag zonder kleren aan tegenkomt, als je de hond aan het uitlaten bent. Op z’n minst kan je kijken of je een gezellig gesprek op gang kan brengen door een paar directe vragen te stellen.

Phoenix Marie, bloot in het bos

Wat zo’n mooie vrouw bloot in het bos doet bijvoorbeeld of over haar geile lichaam, dat je voorzichtig vraagt of die mooie tieten echt zijn. De belangrijkste vraag stel je als laatste, als ze de andere vragen keurig beantwoord heeft en niet heeft laten doorschemeren dat het misschien beter is dat je gewoon doorloopt. Met redelijke gespierde sportschoolbabes moet je, net als vrouwen met zwaarden, een beetje voorzichtig mee omgaan. Je weet namelijk niet of ze alleen maar aan Aqua Fitness hebben gedaan of dat ze elke dag zwaar aan het trainen zijn voor één of andere vechtsport.

Mocht je de inschatting gemaakt hebben dat ze het gesprek wel aangenaam vindt, dan wordt het tijd om de belangrijke vraag te stellen die eigenlijk al vanaf het begin door je hoofd heengaat: of ze zin heeft om te neuken? Ze is toch al bloot, dus waarom niet het nuttige met het aangename verenigen. Als je een uurtje daarna, met een glimlach die de rest van de dag niet meer van je gezicht is te slaan. het bos uit komt lopen weten we genoeg.

Ja, ze had wel zin om te neuken.

webcamsex met mooie vrouwen

blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-00 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-08 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-01 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-10 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-09 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-11 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-07

blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-02 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-03 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-04 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-05 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-06 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-13 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-12 blonde-babe-naakt-in-het-bos-phoenix-marie-14

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.335


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Fantasy Girl Yenieva wil je wel aan je lans rijgen

Voor vrouwen met zwaarden moet je altijd een beetje uitkijken, ook als zo'n vrouw helemaal naakt is op een paar...

Sluiten