Mature vrouwen doen aan aftrekken

Alex Grey en Lilly Rader, twee knappe jonge blonde vrouwen, hebben samen met een gemeenschappelijke vriend een trio in de badkamer.

Pornoactrice: Alex Grey
, Lilly Rader
Duur: 10:26

Twero Sociaal Seks Netwerk

lesbische seks in bad

Alex Grey en Lilly Rader, twee knappe jonge blonde vrouwen, zijn al een tijdje elkaars vriendin en waren er al snel achtergekomen dat ze het heerlijk vonden om lesbische seks met elkaar te hebben. Zo lekker, dat ze bij elkaar zijn ingetrokken en zich suf aan het genieten zijn van elkaars prachtige lichaam. Ze zijn biseksueel, dus eens in de zoveel tijd hebben ze gewoon zin in een lekkere grote pik.

Ze hebben een gezamenlijke vriend, die komt opdraven als hij gebeld wordt, dus dat is nooit een probleem. Dit keer vonden ze het dat het de hoogste tijd werd om er een telefoontje aan te wagen en de gezamenlijke vriend liet weten dat hij er binnen drie kwartier zou zijn. Tijd genoeg voor de twee blondines om elkaar alvast geil te maken voor de trio seks die zou gaan komen. Ze gingen alvast in bad zitten en genoten van elkaars lichaam, de strelingen en de kussen.

Gepijpt worden door twee knappe jonge vrouwen

De twee dames hadden het niet slecht qua geld, dus konden ze vanuit de badkamer met een waterdichte afstandsbediening de voordeur opendoen. Ze controleerden eerst via de videocamera of het hun vriend was, want het zou slordig zijn als opeens de pakketbezorger in de badkamer zou staan. De gezamenlijke vriend was zoals gewoonlijk zo geil als een pak boter bij de gedachte dat hij seks met zijn twee vriendinnen zou gaan hebben.

Hij had zich in een recordtijd uitgekleed en begon het eerste de beste kutje te likken dat hij voor zijn mond kreeg. Dat viel in goede aarde, want daarna kreeg hij een pijpbeurt zoals hij nog nooit had meegemaakt. Een paar keer had hij bij de twee blondjes in bed gelegen, maar nog nooit hadden ze hem met z’n tweeën gepijpt. Hij zat op de rand van het bad en zag hoe Alex en Lilly elkaar afwisselden en zijn pik zo ver mogelijk in hun monden lieten verdwijnen.

Alleen al van het uitzicht, twee knappe vrouwen die aan het pijpen zijn, zou een gemiddelde man al klaarkomen, maar er was een reden dat hij op gezette tijden het bed met de dames mocht delen. Hij was goed in staat om zijn orgasme onder controle te houden, totdat allebei de vrouwen minimaal twee keer een orgasme hadden gehad. Hij moest echter voor zichzelf toegeven dat ze hem op het randje van klaarkomen hadden met het geile pijpen waar ze mee bezig waren. Hij was dan ook blij dat hij heel even bij kon komen, omdat ze een geschikt standje moesten vinden.

Een geil trio in de badkamer

Uiteindelijk liet één van de knappe blondines zich over zijn pik zakken en begon hem te berijden. Zijn andere vriendin had zijn pik vastgepakt en dusdanig gericht dat deze in één keer in kletsnatte kutje verdween. Ze gooiden er een paar heerlijke standjes tegenaan, want op een gegeven moment was hij Alex van achteren aan het neuken, terwijl ze op Lilly zat. Het werd nog geiler toen hij Alex staande ging neuken en Lilly het druk had met de clitoris van haar vriendin. Dit werd teveel voor de vriend, die zijn pik uit de kletsnatte kut van Alex haalde en hem richtte op het gezicht van Lilly. Die had automatisch haar mond opengedaan en kreeg een mini-orgasme toen de eerste stralen sperma in haar mond en op haar gezicht terechtkwamen.

Alex was ondertussen al twee keer klaargekomen en moest even bijkomen, voordat ze met z’n drieën in bad gingen om het zweet van zich af te wassen. De huisvriend dacht dat het daarna weer tijd was om te vertrekken, maar daar had hij zich danig in vergist. Pas de volgende dag tegen de middag ging hij weer richting zijn eigen huis en was blij dat hij zijn bed in kon duiken. De twee knappe jonge blonde vrouwen hadden hem volledig uitgewoond.