Kate is geen makkelijke vrouw, als ze met haar benen wijd op bed ligt en er is niet direct een grote pik in de buurt, dan steekt ze gewoon twee vingers in haar kutje. Dan maar zelf aan de gang is haar motto. Nu gebeurt het niet vaak dat ze zonder een man zit, want het is een mooie vrouw met een prachtig lichaam. De minnaars staan in de rij en moeten een nummertje trekken om tot een seksueel hoogtepunt met haar te komen.

Kate steekt twee vingers in haar kutje

Maar heel af en toe belt er eentje af met een vage smoes dat hij “de blik” heeft gekregen, en dat zijn aanwezigheid elders vereist is. Geen nood aan de man zog, dan belt ze gewoon nummer twee op, maar die kon ook al niet omdat ze met zijn Ferrari bezig waren. “Mannen en auto’s“, denkt Kate nog bij zichzelf, alsof dat belangrijker is dan een geile neukpartij met een hete vrouw.

Minnaar nummer 3 moest overwerken en de vierde, die ze eigenlijk echt alleen in noodgevallen belt, bleek nog wat dvd’s terug te moeten brengen naar de pornovideotheek. Een beetje kut dus voor Kate, maar die besloot dat ze het zonder man ook wel zou redden en nadat ze twee vingers in haar kutje had gestopt was ze alle mannen al snel vergeten en vingerde ze zichzelf naar een heerlijk hoogtepunt toe.

kate stopt twee vingers in haar kutje