Anna O’Brien is een BBW model en heeft een Fashion en Lifestyle blog genaamd ‘Glitters and Lazers‘. Ze deed een bikini photoshoot in een hotel in Las Vegas en er werd vriendelijk doch dringend aan haar gevraagd of ze zich weer wilde aankleden. Ze deed haar verhaal op haar Instagram pagina, waarop ook de foto te zien was waar het om ging.

BBW model in bikini wordt gevraagd om kleren aan te trekken

Het plus-size model vindt het nogal ironisch dat juist in Las Vegas iemand een opmerking maakte die volgens haar met haar omvang te maken heeft. Ze heeft overal ter wereld van dit soort foto’s gemaakt en is hier nog nooit op aangesproken. Volgens haar is het in het hotel geen enkel probleem als slanke dames in nietsverhullende kleding in het hotel paraderen, maar een forsere mevrouw die een foto in bikini laat nemen, is teveel van het goede.

Het fotomodel, die de naam van het hotel niet noemt, had toestemming om de photoshoot te doen op het terrein van het hotel in Las Vegas. Ze vroeg of het mogelijk was om foto’s te maken in badpak en bikini en had bij haar aanvraag eerder werk toegevoegd. Ze kreeg antwoord dat het geen probleem was om overal in het hotel, behalve dan in het casino, foto’s te maken, als er geen grote hoeveelheid apparatuur gebruikt zou gaan worden.

Toch kon een beveiliger van het hotel, ondanks dat ze toestemming had gekregen, zich niet in de photoshoot vinden. Nog geen vijf minuten nadat de eerste foto gemaakt was, liet hij weten dat ze iets moest aantrekken. Ze probeerde hem nog op andere gedachten te brengen, maar dat mocht niet baten. Omdat ze hoe dan ook haar photoshoot wilde afmaken, deed ze een uur later weer een poging. Dit keer droeg ze een badpak en werd de photoshoot in een andere gedeelte van het hotel gedaan. Wederom kwam er een beveiliger melden dat ze moesten stoppen. Ze liet de emailuitwisseling zien die ze met de PR-afdeling van het hotel had gehad, maar dat maakte voor de beveiliger niet uit.

View this post on Instagram

I find it ironic that I’ve taken photos in swimsuits all over the world and the one place I was told to cover up was Las Vegas. Sure, thin girls in thongs and pasties are A OK but a plus girl in a full coverage suit, trying to take an epic editorial shot- now that’s just too much. Jokes on them though, I’d already gotten the perfect photo. They can’t erase this happened. I’m learning as I push myself to do more editorial type concepts, the push back is greater. But that’s why I push. It’s more than just a girl in the city of sin in a bikini, It’s a statement. We will be seen. We’re not hiding anymore. And we’re going to wear whatever we want, wherever we want. Not just in Vegas. EVERYWHERE. Change is coming; the question is are you going to stand in the way or help us push through? Bikini by @curvybeach #lasvegas #plussize #fashion #bodypositive #confidence #idowhatiwant 📸 @larabellenewyork

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

O’Brien liet aan Yahoo weten dat het haar helemaal niet aanstond dat de bewaker haar niet geloofde toen ze vertelde dat ze permissie had om de foto’s te maken. Ze denkt zelfs dat haar omvang de reden is van de manier waarop ze behandeld werd. Volgens haar liepen er andere vrouwen rond die hetzelfde aanhadden als haar en daar kraaide geen haan naar. Anna wil niet het slechtste over mensen denken, maar ze begint zich wel dingen af te vragen.

De blogster ronde haar verhaal op Instagram af met een positieve boodschap: “We zullen gezien worden en ons niet meer verbergen. We gaan dragen wat we willen en waar we dat willen. Niet alleen in Vegas, maar overal.

NSFW-Balk. Drie BBW vrouwen in bikini en naakt

We staan volledig achter de laatste boodschap van deze wat vollere mevrouw en zetten daarom zonder problemen drie BBW vrouwen neer in bikini. Die gaan een stapje verder dan de gezette blogster en gaan helemaal naakt.