Bont, een big booty en blote borsten


5/5 (2)

Met deze mevrouw komen een heleboel liefhebbers aan hun trekken. Neem bijvoorbeeld de mannen die het geil vinden als een naakte vrouw iets van bont aanheeft. Geen probleem met de onderstaande mevrouw waar we de naam even van kwijt zijn. De dame die niet alleen een Big Booty heeft maar ook nog eens een paar mooie blote borsten.

Big Booty en Blote Borsten

En van die blote borsten, best groot, wordt een hele groep andere mannen weer gelukkig. Van de blote borsten zakken we langzaam af naar de kont van deze mevrouw waar op een aantal foto’s veel aandacht aan besteed wordt. Het zijn een paar billen die als Big Booty door het leven gaan en er zijn best wat mannen te vinden die aan het overwegen zijn of ze met de broek op de enkels aan de handkar gaan of, toch maar even wachten tot ze thuis zijn omdat collega’s het misschien een beetje raar zouden vinden.

Zijn we er dan met deze dame die geen naam heeft? Nee hoor, voor de liefhebbers van lingerie en dan speciaal panty’s en jarretels kan de vlag uit. En daar bedoelen we hetzelfde mee als dat stukje over de handkar. Toch goed dat we hier graag dingen uitleggen.

Al met al een multifunctionele schoonheid waar je ook als man die van blote vrouwen in het algemeen houdt goed mee uit de voeten kan.

fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-00 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-01 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-02 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-03 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-04 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-05

evil-angel-banner

fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-06 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-07 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-08 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-09 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-10 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-11 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-12 fur-sexy-nylon-and-a-big-booty-13

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.735


Author: Seks Met

Share This Post On

1 Comment

  1. Evil een lekker zacht huidje heb jij en daar kan ik alles meedoen wat ik wil geile meid

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Chandler South naakt aan het douchen

We  zeggen er maar even bij dat de wonderschone Chandler South naakt aan het douchen is want met die online...

Sluiten