Hou de vagina nat en in vorm door een goed seksleven 📷

4.5/5 (2)

Door af en toe eens flink de bezem door de spinrag te halen, inderdaad, neuken, zorgt een vrouw ervoor dat haar vagina in topvorm blijft. Door het neuken wordt er bloed naar de vagina gestuurd, waardoor de symptomen van Atrofie tegen worden gegaan. Door Atrofie wordt de vaginawand dunner en dat veroorzaakt weer een heleboel jeuk en irritatie.

Regelmatige orgasmes houden de vagina jong

Niet alleen het menselijk lichaam wordt oud, de vagina wordt er ook niet jonger op. Door regelmatige orgasmes worden de symptomen van Atrofie bestreden en wordt de vagina jong gehouden. Door het bloed dat naar de vaginale regio stroomt, krijgen de spieren en de bloedvaten een goede workout. Hierdoor blijft het weefsel elastisch. Door de menopauze of na een chemokuur treedt er een daling op van de Oestrogeen in het bloed. De vaginawand zit hierdoor in een hoekje weg te kwijnen en zorgt ervoor dat de vrouw een brandend gevoel, jeuk en moeilijkheden bij het plassen heeft. Dan hebben we het nog niet eens over de pijn bij de seks.

Een goed seksleven of een seksuele relatie met jezelf

Seksuologe Louise Mazanti legt in de New York Post uit dat het belangrijk is dat we een relatie met iemand anders of desnoods met jezelf hebt. Omdat je geen partner hebt, wil niet zeggen dat je seksuele leven is opgehouden. Volgens haar moet je gewoon een seksuele relatie met jezelf aangaan. Het betere masturberen.

Ze legt uit dat de cellen in de kut voldoende zuurstof krijgen. Gebeurt dat niet, dan kunnen ze het afval van het weefsel niet verwerken waardoor vitale voedingsstoffen niet worden opgenomen. Dat kan weer leiden tot een ontsteking en het al eerder genoemde Astrofie.

NSFW-Balk. Katie Banks heeft een strakke kut

Om een beetje uiteen te zetten wat een relatie met jezelf precies inhoudt, hebben we Katie Banks opgetrommeld. Als er namelijk één vrouw is die geen last van haar vagina zal krijgen is zij het wel. Is ze namelijk niet aan het neuken, dan pakt ze haar dildo erbij en houdt ze op die manier haar kut in vorm.

Katie Banks houdt haar vagina in vorm

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 1.407Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Olivia, 28 jaar en lekker kontje, heeft heel veel sex nodig

Sluiten