Een uitgeslapen vrouw heeft meer zin in seks

5/5 (2)

Uit een onderzoek waaraan 171 vrouwen hebben meegedaan blijkt dat lekker lang slapen ervoor zorgt dat de dames meer zin in seks krijgen. Elk uur dat een vrouw extra kan slapen zorgt ervoor dat de kans op neuken met 14% verhoogt wordt.

Meer zin in seks

Volgens één van de onderzoekers is er een les die we hieruit kunnen leren. Het is niet dat meer slaap beter is, maar het is belangrijk om ons lichaam de slaap te geven die het nodig heeft.

Mocht u dus op een andere dag dan de huwelijkse woensdagavond zin hebben in seks dan zorgt u ervoor dat de vuilniszakken buitenstaan, het huis helemaal aan kant en stofvrij is. Niet stofzuigen want dan wordt vrouwlief misschien wakker, dus gewoon met de Swiffer aan de gang.

Vervolgens brengt u de kinderen naar school, haalt ze weer op, maakt lunch en avondeten. Verder doet u even de was, het strijkgoed en lapt de ramen. Dan wordt het tijd om zelf over slapen na te gaan denken. Dat doet u niet in het echtelijke bed want uw vrouw zou wakker kunnen worden van het gesnurk. Gewoon een bikkel zijn en op de bank gaan slapen.

Neuken

De volgende ochtend stapt u fris en fruitig weer op en loopt naar de slaapkamer, waar uw echtgenote al 24 uur onder zeil ligt. U doet het licht vol aan en roept iets harder dan normaal: “ZO, KUNNEN WE NU DAN EINDELIJK NEUKEN!”. Volgens het onderzoek maakt u procentueel gezien een goede kans dat ze:  “JA, BEEST, NEEM ME”, zegt.

De keiharde realiteit ziet er waarschijnlijk ietsjes anders uit en dat is een stroom van woorden waaruit u opmaakt dat het misschien beter was geweest als u een halve dag eerder wakker had gemaakt. Iets met het missen van een Yoga-les, een voortgangsbespreking op de school waarvan u niet op de hoogte was en de bibliotheekboeken die teruggebracht hadden moeten worden.

Maar niets over neuken of een andere uiting van meer zin in seks. Bewijst wel weer dat je niet elk onderzoek moet geloven dat ze op het internet neerzetten.

Mooie naakte vrouw aan het slapen

Speciaal voor die mannen hebben we onder het handige klikdingetje een mooie naakte vrouw die aan het slapen is en waarschijnlijk opstaat met een dampige doos omdat ze zin heeft om hard en diep genomen te worden.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 1.595Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Limburgse tienermeisjes werden tot seks gedwongen

Twee Limburgse tienermeisjes van 14 en 15 jaar uit Kerkrade zouden een half jaar lang gedwongen zijn om seks te...

Sluiten