Begin de dag goed met een geile blonde milf die naakt gaat


We zijn alweer een eindje op weg met de zaterdag, maar hier is het toch een beetje het begin van de dag. Het ‘even‘ een terrasje pakken is uitgelopen en voordat we het doorhadden was de ‘neuk een milf zondag‘ verplaatst naar gistermiddag. ‘Zij van de overkant‘ vierde een vrijgezellenfeest bij ons in de kroeg en had alle dames, inclusief de bruid, meegenomen naar de redactie, omdat alle vrouwen na een paar glaasjes Prosecco wel eens wilden zien hoe het kantoor van een sekswebsite er uitzag.

Een geile blonde milf

Wij natuurlijk mee om het één en ander van deskundig commentaar te voorzien, met als gevolg dat de stilteruimte nu vol ligt met een verzameling milfen. We hebben er al een paar om koffie horen roepen, dus we zullen de bonenmachine even aanzwengelen en een rondje koffie gaan doen. Het enige is dat we zondag een probleem hebben, want de ‘neuk een milf zondag‘ hebben nu al gehad, dus gaan we de ‘partnerruil maandag‘ maar naar zondag verplaatsen en wordt maandag een rustdag.

Het is een beetje lange uitleg, maar het bovenstaande is dus de reden dat we de dag goed gaan beginnen met een geile blonde milf die London heet. Ze heeft een strak lijf en een paar mooie stevige tieten.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.235


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twee jonge vrouwen, naakt op een brug
Noorwegen tegen geslaagde middelbare scholieren: geen seks op rotondes 📷

In Noorwegen hebben middelbare scholen die geslaagd zijn een traditie genaamd de 'Russ'. Dan gaan ze helemaal los met drank,...

Sluiten