Wat hebben vrouwen toch als ze in de buurt van een dure auto komen. Jessica is gaat gelijk masturberen als ze in haar dure sportwagen heeft gereden en Caterina gaat naakt op het moment dat ze naast een prachtige Rolls Royce staat. Zorgen auto’s dus toch voor een hormonale beïnvloeding van zwakke geslacht. Betekent dit dat je met je hoerensloep, voorzien van “Ga Sneller” strepen en een spoilerkit voor weinig uit China, de “wijffies” voor het uitzoeken hebt?

Naakt bij een Rolls Royce

Of gaat het vooral om de duurdere auto’s waardoor de dames het nat in hun onderbroek krijgen? In dit geval dus Caterina die naakt bij een Rolls Royce terug te vinden is. Of ze hetzelfde had gedaan bij een verlaagde BMW 3 serie uit 1998, met een bas box ter grootte van de achterbank in de kofferbak en voorzien van die leuke terugdraaiende wieldoppen, is nog maar de vraag.

Dit soort auto’s kan ook zorgen voor een verstoring in de oestrogeenhuishouding van sommige vrouwen, die zich graag kleden in een trainingsbroek en topje, maar dat schijnt voornamelijk in de buurt van Maaskantje en Schijndel voor te komen.

Achter dit soort dingen kom je eigenlijk alleen als je voor een dagje een Ferrari hebt gehuurd en nog net aan genoeg geld hebt voor een Van der Valkje. Als dat laatste voor een teleurstelling zorgt bij de dure mevrouw die je opgepikt hebt, nadat je getrakteerd heb op een uitgebreide FEBO maaltijd, dan weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

Maar goed dat ze je alvast in de Ferrari gepijpt heeft toen ze nog dacht dat die enorme bult in je broek je portemonnee was. De taxi terug naar huis kan ze zelf wel betalen.

sex contact sexdate parade

caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-10 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-00 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-08 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-05 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-07 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-02 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-03 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-04

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-06 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-01 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-09 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-11 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-12 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-13 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-14 caterina-naked-by-a-beautiful-old-Rolls-Royce-16