Echtgenote blijkt allergisch voor sperma man


Sean en Kristyn, een echtpaar uit Amerika, zal voortaan tijdens de seks een condoom moeten gebruiken. De echtgenote bleek een overgevoeligheid voor de sperma van haar man te hebben ontwikkeld. Overigens niet de enige overgevoeligheid en allergie die ze had opgelopen na de geboorte van haar zoontje. Uiteindelijk waren de klachten dusdanig erg dat het stel al een jaar lang geen seks heeft gehad.

Tijdens een avondje plezier tussen de lakens kwam Kristyn op de spoedeisende hulp terecht omdat ze ziek werd van haar man en dat kwam niet door zijn gedrag. De vrouw wilde haar man op zijn verjaardag verrassen, na een lange tijd zonder seks, met wat quality time in bed maar kreeg al snel last van ernstige zwellingen, ze kon moeilijk ademhalen en had een branderig gevoel. De klachten werden dusdanig erg dat ze bewusteloos naar het ziekenhuis werd gebracht.

Sperma

De behandelende artsen dachten in eerste instantie dat het parfum van Sean verantwoordelijk was voor de plotselinge klachten van zijn vrouw. Niets bleek echter minder waar want zijn sperma was uiteindelijk de boosdoener. Het blijkt dat de vrouw tijdens de zwangerschap van hun eerste zoontje een sperma-allergie heeft ontwikkeld. Een zeer zeldzame aandoening volgens de dokter waar Kristyn onder behandeling staat.

Het kan gebeuren dat tijdens de zwangerschap het immuunsysteem van de vrouw enigszins onderdrukt wordt om ervoor te zorgen dat de baby niet wordt afgestoten. Wordt de vrouw in deze periode blootgesteld aan bepaalde allergenen dan kan ze daar overgevoeligheden tegen ontwikkelen. In dit geval, zeer zeldzaam overigens, bleek dat om sperma te gaan.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 298


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Japanse vrouw met grote borsten doet iets

De video komt uit Japan dus niet vreemd opkijken van de inhoud. Qua NSFW valt het reuze mee want er...

Sluiten