Het blondje, Adelia, heeft een dagje vrij en besluit eens lekker van de zon en het water te gaan genieten. Ze kent nog een afgelegen plekje en besluit om gelijk maar een kleurtje over haar hele lichaam te bewerkstelligen. Daarvoor moet ze wel bloot maar daar heeft deze schoonheid geen enkel probleem mee.

Lekker blondje

Ze doet even nog aan wat ochtendgymnastiek om vervolgens helemaal fris en fruitig haar bikini uit te trekken. “Waarom ik die eigenlijk heb aangedaan is me een raadsel“, denkt ze nog bij zichzelf terwijl ze haar mooie tieten aan het zonlicht laat wennen. Er waren gelukkig geen mannen aan het vissen, zoals de vorige keer, toen opeens bleek dat er erg veel vis bij haar aan de waterkant bleek te zitten. Precies op de plek waar ze van de zon aan het genieten was. Na de negende, zeer grappige opmerking, of ze misschien aan de haak geslagen wilde worden besloot ze om haar heerlijke biezen te pakken en een zonnebank te nemen.

Dit keer was er niemand te bekennen dus ook het onderbroekje kon uit waardoor er een fris briesje over haar geile kutje waaide. “Wanneer heb ik eigenlijk voor het laatst seks gehad“, mijmert de blondine terwijl ze met haar vingers richting haar genotsplekje gaat. “Niet doen“, schiet het door haar heen. Verschrikt speurt ze de omgeving af om te kijken of niet iemand stiekem foto’s van haar aan het nemen is. “Voor je het weet sta je in je blootje op het internet“, denkt ze nog terwijl ze wat rek- en strekoefeningen doet.

Ja, dadelijk staan je foto’s waarop te zien is dat je bloot aan het zonnen bent online, Adelia. Die man met dat enorme fototoestel wist zich waarschijnlijk uitstekend te camoufleren.

adelia-naakt-op-de-pier-001 adelia-naakt-op-de-pier-002 adelia-naakt-op-de-pier-003 adelia-naakt-op-de-pier-004 adelia-naakt-op-de-pier-005 adelia-naakt-op-de-pier-006 adelia-naakt-op-de-pier-007 adelia-naakt-op-de-pier-008 adelia-naakt-op-de-pier-009 adelia-naakt-op-de-pier-010 adelia-naakt-op-de-pier-011 adelia-naakt-op-de-pier-012 adelia-naakt-op-de-pier-013 adelia-naakt-op-de-pier-014 adelia-naakt-op-de-pier-015 adelia-naakt-op-de-pier-016