Greetje had altijd al best grote borsten gehad en de aandacht die ze daardoor van mannen kreeg, en zelfs van vrouwen, vond ze altijd wel prettig. Ze had daardoor wel eens een one-night-stand geprobeerd, maar dat was toch niets voor haar. Ze zocht vastigheid en wilde eigenlijk zodra ze klaar was met studeren, gelijk aan een familie beginnen. Dan kon ze, als de kinderen naar de kleuterschool gingen, weer gaan werken.

Greetje heeft enorme grote tieten

Op de universiteit kwam ze ook haar toekomstige man tegen, die niet eens een liefhebber van grote borsten bleek te zijn. Hij viel eerder op benen en op dat gebied had Greetje ook niet te klagen. Nadat ze afgestudeerd waren gingen ze samenwonen en nog geen jaar daarna waren ze getrouwd en was het eerste kind op komst. Ze hadden al in een vroeg stadium besloten dat ze twee kinderen wilde hebben, dus Greetje was na de geboorte van hun eerste kind, een dochter, al snel zwanger van hun tweede kind, nog een dochter.

Al met al leefde ze het leven waarvan ze altijd gedroomd had. Haar echtgenoot had een goede baan, ze had twee schatten van dochters en één keer in de week hadden ze seks. Er was echter één klein probleempje en dat waren haar enorme tieten. Nadat ze bevallen was van hun tweede dochter bleven ze groeien en daar leek geen eind aan te komen. Ze moest haar BH’s op speciale websites bestellen, want er waren maar weinig winkels te vinden die Cup K BH’s op voorraad hadden.
Het had ook invloed op hun seksleven, want haar man had steeds minder zin in seks en uiteindelijk deden ze het nog maar één keer in de drie maanden en dan met het licht uit. Ze voelde een afstand ontstaan en ze deed alles wat in haar vermogen lag om hun huwelijk in stand te houden. Ze had zelfs een borstverkleiningsoperatie willen ondergaan, maar het was al te laat. Haar niet zo toegewijde echtgenote had een nieuwe vriendin opgeduikeld en wilde niets meer met z’n vorige leven te maken hebben.

Haar beide dochters waren de 18 al gepasseerd en studeerden aan de andere kant van het land, waar ze samen een appartement deelden. Ze kwamen nog maar mondjesmaat richting het ouderlijke huis, waardoor Greetje had besloten om het te verkopen, want ze wist niet wat ze met alle ruimte aan moest en er zaten teveel herinneringen aan vast voor haar.

Ze was net 42 geworden en in een zware depressie terechtgekomen, nadat de scheiding uitgesproken was. Ze kwijnde een beetje weg in haar nieuwe appartement en kwam alleen nog de straat op om boodschappen te doen en die liet ze het liefst zoveel mogelijk thuisbezorgen. In principe hoefde ze niet meer te werken, want haar ex-echtgenoot had haar riant achtergelaten als het om geld ging. Uiteindelijk had ze na zes maanden zelfmedelijden zichzelf weer een beetje opgepakt en kwam ze weer de straat op. Ze droeg altijd wijde truien om haar grote borsten zoveel mogelijk in te verbergen en ze had zelfs weer een baan gevonden op een klein kantoor, waardoor haar gedachten werden afgeleid.

Alice, Cup F, de nieuwe vriendin van Greetje

Ze zat op dat kantoor met een vrouwelijke collega, van dezelfde leeftijd, die ook haar beste vriendin zou worden. De collega, Alice, had ook niet te klagen als het om de boezem ging, want ze had een mooie cup F. Dat was niet de enige overeenkomst, ze waren allebei gescheiden en ze hadden vroeg kinderen gekregen waardoor ze alle vrijheid hadden. Veel vrouwen van hun leeftijd hadden kinderen die net naar de middelbare school gingen en hun eerste stappen in de puberteit zetten.

Er zat ook nog een mannelijke collega op kantoor, een jongeman van 29 jaar, die wat teruggetrokken was en die heimelijk staarde naar de grote borsten van zijn vrouwelijke collega’s. Het was een gemoedelijke sfeer op het kleine kantoor. Zolang ze het werk naar behoren deden, kwam niemand van het hoofdkantoor ze lastig vallen en konden ze hun eigen gang gaan. Elk jaar steeg de omzet, dus was iedereen tevreden.

Frank, hun mannelijke collega, was een beetje een introvert persoon en de twee vrouwen vroegen altijd of hij al een vriendin had en hoe zijn weekenden waren geweest. Of hij stevig was uitgegaan en of hij een one-night-stand had gehad. Ze waren nog erger dan zijn moeder, die ook altijd aan zijn kop liep te zeuren over een vriendin. Hij bleef een beetje vaag over zijn activiteiten in het weekend, want als de twee milfen door zouden krijgen dat hij alleen maar thuis had gezeten achter het internet en zijn game-console, dan zou hij de wind van voren krijgen.

Greetje was helemaal opgefleurd door haar werk en haar nieuwe beste vriendin. Ze zag het leven weer helemaal zitten en masturbeerde zelfs af en toe weer, iets dat ze in geen jaar meer gedaan had. Samen met Alice hadden ze allebei een grote Tarzan besteld en hadden die, terwijl ze hun lach niet meer in konden houden, uitgepakt.

Zowel Greetje als Alice zagen een nieuwe relatie niet echt zitten, ze hadden hun vrijheid en die wilden ze koesteren. Beide dames hadden echter wel behoefte aan seks, maar een kroeg in te gaan om een man te versieren was niet hun ding. Ze waren allebei lid geworden van een sportschool, maar nadat ze doorhadden gekregen dat ze een soort van attractie waren geworden met hun grote tieten, hadden ze in het grote huis van Alice de garage ingericht als sportschool en deden ze daar hun workouts.

Nadat ze bij Alice thuis op de bank zaten en hun Tarzan’s hadden uitgepakt veranderde de sfeer al snel van “grote lol” naar een zinderende seksuele spanning. Alice, de dapperste van hun twee, zei uiteindelijk dat ze heel graag de Tarzan wilde gaan uitproberen, of Greetje daar een probleem mee had. Die keek haar met grote ogen aan en tot haar verbazing schudde ze haar hoofd en zei ze zachtjes: “nee hoor.

Alice pakte haar hand en trok haar van de bank af, mee naar de slaapkamer. Ze had allebei de dildo’s al opgepakt en in de slaapkamer aangekomen, keken de twee vrouwen elkaar wat ongemakkelijk aan, totdat Alice zich begon uit te kleden. Greetje was behoorlijk zenuwachtig geworden en het liefst wilde ze de veiligheid van haar appartement opzoeken. Ze was echter ook nieuwsgierig en nadat Alice alleen nog in haar onderbroekje en BH stond, begon ze zich ook uit te kleden. Alice had ondertussen haar BH uitgedaan en Greetje raakte gefixeerd door de grote tieten van haar beste vriendin. Ze had al haar moed bij elkaar verzameld en liep naar Alice toe en drukte zich stevig tegen haar aan.

De twee geile milfen hebben seks met elkaar

Alice was een vrouw, dus die had de BH van Greetje razendsnel losgeknoopt en nu was het haar beurt om onder de indruk te zijn van de cup K tieten van haar vriendin. Na een spannende halve minuut hadden de tongen van de vrouwen elkaar gevonden en drukten ze hun onderlichaam stevig tegen elkaar aan.
Alice liet zich uiteindelijk op bed vallen en trok Greetje met haar mee. Die begon aan de grote tieten van Alice te likken, alsof ze nooit iets anders gedaan had. De borsten van Alice waren supergevoelig en na vijf minuten sabbelen had ze haar eerste orgasme al te pakken. Ze pakte het hoofd van Greetje vast en begon haar dankbaar te zoenen. Het was ook voor haar heel lang geleden dat ze aan seks gedaan had. De beide vrouwen trokken hun onderbroekje uit en Alice, die op het internet naar veel lesbische pornofilmpjes had gekeken, ging met haar hoofd naar de kut van Greetje en begon haar clitoris te verwennen.

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal