Drie lapdance vrouwen die de Wodka redelijk geraakt hadden, raakten in een vliegtuig slaags met elkaar. Ze trokken aan elkaars haar en één van de dames had een bebloed gezicht. Ze waren al een tijdje lastig bezig, want er waren al een groot aantal klachten bij het cabinepersoneel binnengekomen over het dronken geschreeuw van de vrouwen.

Niemand had het zien aankomen, want de drie vriendinnen hingen eerst nog lekker tegen elkaar aan, maar dat veranderde nadat er een substantiële hoeveelheid Wodka naar binnen werd gewerkt. Volgens passagiers begonnen ze op dat moment tegen elkaar te vloeken en vlogen de ‘fucks‘ en de ‘cunts‘ door het vliegtuig heen. De stewardess kwam op het lawaai af en confisqueerde de fles wodka. Dat stond één van de vrouwen, een brunette, niet aan en die begon aan de haren van een blonde vrouw te trekken. Dat deed ze met aanzienlijke kracht, want de blonde haren had ze in haar handen. Het cabinepersoneel was bang dat er iemand echt gewond zou raken.

De drie vrouwen werden op het vliegveld van Tenerife door de politie opgewacht. Twee van de drie vrouwen werden meegenomen voor ondervraging.

Nieuwsvideo. Het cabinepersoneel heeft het zwaar

Drie dronken lapdance vrouwen, die op weg waren naar Tenerife, raakten in het vliegtuig slaags met elkaar. De dames waren onder de invloed Wodka.

NSFW-Balk. Lapdanseres Michelle Thorne heeft seks

Mocht je na de bovenstaande video behoefte aan nazorg hebben, geen enkel probleem. We hebben een aardige serie foto’s van Michelle Thorne opgeduikeld waarin ze begint als een lapdanseres en eindigt met een grote piemel in haar vagina.