Twee monteurs van het Britse mediabedrijf Virgin dachten dat ze naar een routineklus gingen, maar dat bleek anders uit te pakken. Het bedrijf dat problemen met de WiFi had bleek tevens de plek te zijn waar een grote groep swingers vol met hun hobby bezig was. Er vond een grote orgie plaats, maar dat weerhield de monteurs er niet van om hun werk uit te voeren.

Het seksfeest waar ze in terechtkwamen vond afgelopen zondag plaats. De deelnemers waren totaal niet in verlegenheid gebracht en één van de clubleden schreef dat hij nog steeds moet lachen om de monteurs: “ze wisten niet waar ze naar moesten kijken.” Een ander vond het ironisch dat ze een t-shirt droegen met ‘Virgin” erop in koeienletters.

Virgin Media liet weten dat ze blij waren dat de monteurs zich niet lieten afleiden en de reparaties op een professionele manier hebben uitgevoerd.

NSFW-Balk. Een seksfeest

Soms moeten we zoeken naar NSFW-materiaal dat bij een nieuwsbericht past, maar met deze bleek dat een stuk eenvoudiger te zijn. Want het enige dat we nodig hadden was een serie foto’s van een groot seksfeest en daar hebben we genoeg van liggen. Dus geniet van de geile vrouwen die het niet alleen met mannen doen, maar het verschrikkelijk lekker vinden als hun kutje door een vrouw gelikt wordt.