Dominika zit je aan te kijken met zo’n blik van: “duurt het nog lang?“. Ze heeft een duidelijke wens, naar de slaapkamer en naar bed, en heeft zich alvast uitgekleed om te laten zien wat er allemaal voor moois te beleven is.

Naakte schoonheid

Kan zijn dat je op het moment dat je haar intentie doorhad al richting bed bent gegaan. Dominika heeft niet eens doorgehad dat je voorbij gerend bent, als een wervelwind de trap op bent gegaan en je tegelijkertijd alle kleren hebt uitgetrokken. Ze is nog druk bezig om smachtend te kijken en voelde wel iets van een wervelwind maar dacht waarschijnlijk dat de airconditioning aan het opspelen was.

Tsja, moet je maar niet de naakte schoonheid gaan spelen en zachtjes fluisteren dat het triootje met de opblaaspop erbij, gisteren besteld, nu al in huis, eindelijk doorgang kan vinden.

dominika-naakt-en-lekker-001 dominika-naakt-en-lekker-002 dominika-naakt-en-lekker-003 dominika-naakt-en-lekker-004

banner-layla-summers-480

dominika-naakt-en-lekker-005 dominika-naakt-en-lekker-006 dominika-naakt-en-lekker-007 dominika-naakt-en-lekker-008 dominika-naakt-en-lekker-009 dominika-naakt-en-lekker-010 dominika-naakt-en-lekker-011 dominika-naakt-en-lekker-012