Seksdate zoeken

Dit jaar had de Huishoudbeurs geen veilig thema als “Color, Happy en Healthy” maar gingen de dames los op “Liefde & Lust.” De organisatie vond dat ze goed controversieel bezig waren en was naar hun mening de doelgroep klaar voor een seksueel getinte inhoud. Dat varieerde van workshops en speeches over seks, masturbatiecursussen en speciale cursussen over hoe je een man het beste kan aftrekken.

Het Seksrad van Fortuin

Het blijkt nogal druk te zijn bij de diverse stands, waaronder die van EasyToys waar ze een rad van fortuin hadden neergezet. Dat bleek een goede keuze te zijn geweest, want er stonden ongeveer honderd vrouwen in de rij. Twee mannen, waar de vrouwen het damperig van in de onderbroek kregen, draaiden aan het rad en gaven een veelheid aan prijzen weg. Dat konden condooms, piemelrietjes, seksdobbelstenen, vibrators of andere seksspeeltjes zijn.

Het blijkt dat de seksspeeltjes tegenwoordig steeds meer geaccepteerd worden, dat werd tijdens de beurs wel bewezen. Zelfs bejaarde vrouwen waren in gesprek verwikkeld met één van de dames van EasyToys over het gebruik van de seksspeeltjes en schaften vervolgens meerdere attributen aan.

Aftrekken en een penishoedje

Als je vervolgens op het “Het Plein der Lusten” terecht was gekomen, dan kon je een workshop aftrekken volgen, gegeven door de medewerkers van Christine le Duc. De grote neppenis is voorzien van een kralenketting, wat het genot bij de man schijnt te verhogen. Vanuit het oogpunt van de vrouw gezien, die een man er mee moet aftrekken is het nogal vrouwelijk, zo’n grote pik met een parelketting er omheen. Dat is niet direct iets waarmee het merendeel van de vrouwen thuis mee aan hoeven te komen.

Gelukkig is er meer, want wat te denken van het penishoedje van siliconen, vingers erin en gaan. Het ding is voorzien van ribbeltjes en de schrijfster van het artikel kan zich voorstellen dat het aangenaam is om hiermee afgetrokken te worden. Het schijnt in ieder geval een gewild object te zijn voor vrouwen die hun man eens extra willen gaan verwennen.

NSFW-Balk. Kate England doet aan aftrekken zonder penishoedje

Kate England doet nog gewoon aan aftrekken op de ouderwetse manier, waar er geen penishoedje aan te pas komt. Het ziet er echter wel naar uit dat ze haar weg wel weet als het om het aftrekken gaat en dat een penishoedje in dit geval een overbodig accessoire is.

We hebben in ieder geval de “Melkboer Milf” gevraagd of ze er eentje had meegenomen van de huishoudbeurs. Ze keek ons een beetje verbaasd en zei alleen maar: “Eentje, een hele tas vol.” De dinsdagmiddag facial-middag gaat voor vandaag dus vervangen worden door het “Penishoedje festival”. Een onderdeel daarvan zijn de redactiemilfen, die een wedstrijdje houden in wie het snelst een van de mannen laat klaarkomen, we zijn benieuwd.

Kate England kan geil aftrekken. Klik voor meer NSFW.

Kate England kan geil aftrekken