Normaal zijn de dames die hier naakt rondlopen wat ouder maar als je zo’n frisse blonde tiener als Darina Nikitina tegenkomt, die naakt in de keuken bezig is, dan denk je al snel: “ach, waarom niet“. Ze heeft een paar voordelen waarvan de grootste natuurlijk is dat ze er bloot best goed uitziet. Lekker strak in het vel, een paar volle borsten en ze blijft lachen.

Naakt in de keuken

Een ander voordeel van Darina is dat ze in ieder geval de weg naar de keuken al weet te vinden. Niet dat we van mening zijn dat de vrouw in de keuken hoort en de man in z’n luie stoel in de huiskamer, krantje erbij, aan het wachten is tot zijn diner wordt gebracht. Natuurlijk niet, we dragen de feminisering van de vrouw in de huidige maatschappij een warm hart toe.

We geven alleen aan dat het prettig is dat Darina, op jonge leeftijd al, niet te beroerd is om een bammetje pindakaas te smeren terwijl manlief in de luie stoel in de huiskamer, krantje erbij, aan het wachten is tot hij wat te eten krijgt.

Nu zal de vriend van Darina waarschijnlijk van dezelfde leeftijd zijn dus is hij waarschijnlijk aan het gamen in plaats van de krant door te nemen en daar kan je best trek van krijgen. De blonde tiener voelt dit feilloos aan en aangezien de jongere generatie, we houden hier wel van een stukje stereotypering, niets anders doet dan gamen, internetten en neuken komt het goed uit dat ze alvast naakt in de keuken rondloopt.

tiener-bloot-in-de-keuken-00 tiener-bloot-in-de-keuken-01 tiener-bloot-in-de-keuken-02 tiener-bloot-in-de-keuken-03

nubiles-banner

tiener-bloot-in-de-keuken-04 tiener-bloot-in-de-keuken-05 tiener-bloot-in-de-keuken-06 tiener-bloot-in-de-keuken-07 tiener-bloot-in-de-keuken-08 tiener-bloot-in-de-keuken-09 tiener-bloot-in-de-keuken-10 tiener-bloot-in-de-keuken-11 tiener-bloot-in-de-keuken-12 tiener-bloot-in-de-keuken-13 tiener-bloot-in-de-keuken-14