Vandaag hebben we een rondje “vrouwen die het prettig vinden om naakt buitenshuis door te brengen”. Eerst al Juliette die graag naakt buiten slaapt, toen kwam Monique voorbij wandelen in haar speciale “neuk me” laarzen en nu Monique, in sexy lingerie, die laat zien dat het tafeltje in de achtertuin voor hele speciale doeleinden gebruikt kan worden.

Sexy lingerie

Die speciale doeleinden is dan wel het fantasiegedeelte maar theoretisch zit deze knappe vrouw met grote tieten er helemaal klaar voor. Ze begint met een rood doorkijk dingetje, de sexy lingerie, dat moeite heeft om haar omvangrijke borsten in bedwang te houden. Tijd dus om uit te doen en verleidelijk op het tafeltje te gaan liggen.

Het moment dat je toch zoiets hebt van “was het maar mijn achtertuin en tafeltje” en “was Charlotte maar mijn vriendin“. Dan was de kans groot geweest dat die speciale doeleinden van het tafeltje al lang en breed waren uitgetest. Want laten we eerlijk zijn, het is een temperamentvol lekker wijf die Charlotte. Ze heeft een blik die door je ballen heenpriemt en een lichaam dat schreeuw om seks.

De achtertuin en het tafeltje moeten geen probleem zijn; nu alleen nog kijken hoe we Charlotte op dat tafeltje krijgen.

charlotte-springer-sexy-in-lingerie-01 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-02 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-03 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-04 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-05 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-06 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-07 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-08 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-09 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-10 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-11 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-12 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-13 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-14 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-15 charlotte-springer-sexy-in-lingerie-16

 

charlotte-springer-website

Charlotte Springer nog meer “sexy in lingerie”

Voor de mensen die zoiets hebben van “ik wil meer van Charlotte Springer zien“. Geen probleem, haar achtertuin is groot en haar collectie sexy lingerie puilt uit de klerenkast dus hieronder zijn nog een stapel foto’s van deze heerlijke schoonheid te vinden.