De knappe Candy Alexander is moe na een dag hard werken. De zakenvrouw had speciaal voor vandaag een strak jurkje aangetrokken waar haar grote borsten goed in uitkwamen. Er moest een belangrijke order gescoord worden en een beetje decolleté kon ook in dit geval geen kwaad.

Uitkleden na een dag hard werken

De Japanners waarmee ze de deal van het jaar gesloten had, aten uit haar hand en om het te vieren waren ze met z’n allen naar een sexclub gegaan waar ze vroegtijdig was vertrokken, nadat ze haar onderdirecteur een kamertje in zag gaan met een blonde prostituee en ook de Japanners zich uitstekend aan het vermaken waren met een paar rondborstige dames.

Ze was toch wel een beetje trots dat er een hele rij mannen voor haar in de rij stonden en ze had een heleboel geld kunnen verdienen, maar het werd ze snel duidelijk gemaakt dat ze hier met een klant te maken hadden.

Thuis aangekomen was het eerste dat ze ging doen zich omkleden zodat ze lekker relaxed in een heet bad kon gaan liggen. Ze zou morgen wel van haar onder-directeur horen hoe het allemaal verlopen was in de sexclub.

?wi=339495&ws=seme

candy-alexa-big-tits-is-undressing-01 candy-alexa-big-tits-is-undressing-02 candy-alexa-big-tits-is-undressing-03 candy-alexa-big-tits-is-undressing-04 candy-alexa-big-tits-is-undressing-05

sex contact sexdate parade

candy-alexa-big-tits-is-undressing-06 candy-alexa-big-tits-is-undressing-07 candy-alexa-big-tits-is-undressing-08 candy-alexa-big-tits-is-undressing-09 candy-alexa-big-tits-is-undressing-10 candy-alexa-big-tits-is-undressing-11 candy-alexa-big-tits-is-undressing-12