Het is de afgelopen tijd nogal druilerig weer geweest en ondanks dat we ergens in maart al over Rokjesdag en Zomerjurkjes waren begonnen, bleek dit niet de gewenste navolging te hebben die we zelf in gedachten hadden. Maar dames, nu kunnen jullie er eigenlijk niet meer omheen aangezien we heerlijke lenteweer krijgen, met temperaturen die misschien zelfs wel oplopen tot 20 graden en meer.

Rokjesdag en zomerjurkjes

Morgen, 10 april 2015, is dus een mooie dag om met rokjesdag van start te gaan. We hebben een voorstel liggen om rokjesdag en zomerjurkjesdag te gaan combineren, aangezien het in allebei de gevallen mooi is om naar te kijken.

Nu moeten de dames vooral niet de druk voelen om vanavond nog even de kledingkast uit te mesten op zoek naar rokjes en zomerjurkjes maar, het zou wel op prijs gesteld worden. Morgenmiddag gewoon even vrij nemen om naar het zonnebankpaleis te gaan en zo tegen borreltijd langs de terrasjes flaneren.

We hebben de bordjes in ieder geval al klaar en we zijn in een goede bui dus als vrouw zijnde moet je echt je best doen om een 6- te scoren. Die mogelijkheid bestaat natuurlijk wel want we blijven kritisch. Om even te laten zien hoe dat ook alweer in zijn werk gaat met zomerjurkjes hebben we Angela bereid gevonden om er eentje aan te doen en weer uit te trekken.

Dat laatste hoeft natuurlijk niet voor een vol terras, zou ook een beetje vreemd staan. Het gaat meer om het idee. We zijn overigens zo vrij geweest om Angela te nomineren voor de Mooiste Vrouwen van de Maand April, 2015, verkiezing. Gewoon omdat het kan en omdat we Angela een vreselijk lekker ding vinden. Stemmen kan in het polletje onder Angela.

het-is-lente-angela-naakt-buiten-01 het-is-lente-angela-naakt-buiten-02 het-is-lente-angela-naakt-buiten-03 het-is-lente-angela-naakt-buiten-04 het-is-lente-angela-naakt-buiten-05 het-is-lente-angela-naakt-buiten-06 het-is-lente-angela-naakt-buiten-07 het-is-lente-angela-naakt-buiten-08 het-is-lente-angela-naakt-buiten-09

het-is-lente-angela-naakt-buiten-10 het-is-lente-angela-naakt-buiten-11 het-is-lente-angela-naakt-buiten-12 het-is-lente-angela-naakt-buiten-13 het-is-lente-angela-naakt-buiten-14 het-is-lente-angela-naakt-buiten-15 het-is-lente-angela-naakt-buiten-16

Aan het laden

Angela, is ze heet of niet?

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie