Een bordeel vol met sekspoppen, is weer eens wat anders 📷


4/5 (2)

“Spuiten en Slikken”, een BNNVara-programma heeft wat nieuws bedacht. Afgelopen woensdag openende ze het eerste Pop Up bordeel op de Oudezijds Achterburgwal 46. Het begrip Pop in Pop Up namen ze vrij letterlijk, want het is een bordeel vol met sekspoppen. In plaats van seks met een echte prostituee kon je een sekspop volblaffen. Het bordeel was van 15.30 tot 19.00 uur geopend en voor het luttele bedrag van 30 euro kon je een half uur doorbrengen met een sekspop.

De programmamakers zagen het Pop Up bordeel als een experiment. Volgens woordvoerder Thijs Verheij is seks met sekspoppen, volgens onderzoeken, over 30 jaar een algemeen maatschappelijk geaccepteerde bezigheid. Ze wilden met het initiatief bekijken of de wereld er nu al klaar voor is en uitzoeken in hoeverre seks met een pop vergelijkbaar is met seks tussen mensen. Er wordt verder ook gekeken wat het betekent voor de ontwikkeling van SOA’s en wat voor invloed het heeft op illegale prostitutie en mensenhandel.

In het liveprogramma, dat op dinsdag 30 januari wordt uitgezonden, wordt het experiment verder besproken.

Een video vol met sekspoppen

Sekspoppen hebben je in alle soorten en maten. Dit is een mooie overzichtsvideo waarin een scala aan sekspoppen voorbij komt.

Dolly Delight, een levende sekspop

Dolly Delight is een echte blond Barbie die zonder problemen als sekspop door het leven zou kunnen gaan. Ze is blond en ze heeft een paar hele grote tieten. Als ze ooit als pop geleverd zou worden, dan zit er een doos met natte doekjes bij. Daar kan je haar grote tieten mee schoonhouden. We denken namelijk dat het de plek is, waar de bezitters van dit model sekspop hun orgasme op kwijt willen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 597


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mandy Sweet, een geil seksbeest, krijgt een goede beurt

Mandy Sweet is een geile mature babe die de alle rondingen op de juiste plekken heeft. Op de foto's is...

Sluiten