Noorwegen tegen geslaagde middelbare scholieren: geen seks op rotondes 📷


5/5 (3)

Een woordvoerder van de organisatie die belast is met het beheer van de openbare wegen liet afgelopen woensdag weten dat scholieren die geslaagd zijn voor de middelbare school, niet naakt over bruggen moeten rennen of seks op rotondes moeten hebben. Dat zorgt ervoor dat verkeersdeelnemers ongewild verrast en afgeleid kunnen worden.

Geen seks op rotondes

Het voor geslaagde middelbare scholieren in Noorwegen een jaarlijkse traditie om flink los te gaan na de examens. Er wordt veel gefeest, stevig gedronken en met de publieke zedelijkheid wordt het niet zo nauw genomen tijdens deze traditie die ‘Russ‘ heet. Er vinden elk jaar tientallen ongelukken plaats met rood of blauw geverfde busjes of bussen en af en toe zijn het zelfs ernstige ongelukken.

Hoewel het vieren van de ‘Russ” varieert van school tot school komt er vrijwel altijd alcohol aan te pas en is naakt gaan en seks hebben een soort van ongeschreven wet. Een voormalige minister van Verkeer en Waterstaat, Terje Moe Gustavsen, die nu leiding geeft aan de organisatie heeft een verklaring laten uitgaan met de titel: “geen seks op de rotondes.” Volgens hem is het voor iedereen duidelijk dat dit de verkeersveiligheid in het geding brengt.

Het is voor degene die naakt over een brug loopt gewoon gevaarlijk. Autobestuurders kunnen dusdanig verrast worden dat ze even vergeten dat ze aan het rijden zijn.

NSFW-Balk. Ava en Miete naakt op een brug

We hebben een passende NSFW-balk gevonden met twee jonge vrouwen die zomaar zelf ook aan de ‘Russ’ meegedaan zouden kunnen hebben. De link met het artikel is het naakt op de brug staan. Of ze ooit seks op rotondes hebben gehad is niet geheel duidelijk.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 918


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, van een striptease op de canapé tot een Japanse milf

We beginnen met de mooie blonde Sapphire die een striptease op de canapé doet en we eindigen met Sapphire, een...

Sluiten