Blair Williams en Jojo Kiss wonen sinds kort samen en hebben heel veel lesbische seks. Dit keer staat er een geil kutje op het ontbijtmenu.

Pornoactrice: Blair Williams
Duur: 12:00

Twero Sociaal Seks Netwerk

Een geil kutje op het ontbijtmenu

Blair Williams en Jojo Kiss waren eerst huisgenotes, totdat ze ontdekten dat ze elkaar bijzondere orgasmes konden geven wat een man niet bij ze voor elkaar kreeg. Nadat ze voor het eerst aan elkaars kutje gelikt hadden, sliepen ze in één bed en lieten geen moment onbenut om elkaar seksueel te verwennen.

Blair vond het dan ook raar dat op een zondagochtend Jojo liever wilde uitslapen dan seks te hebben. Ze wist dat haar vriendin dat toch niet lang vol kon houden en zei dat ze een ontbijtje ging maken. Ze trok alleen een schort aan want ze wist wat er op het ontbijtmenu stond, een geil kutje. Jojo dacht dat haar minnares het niet doorhad toen ze zachtjes uit de slaapkamer sloop om te stiekem te kijken naar wat haar vriendin aan het doen was. Ze was nogal voyeuristisch ingesteld en ze kreeg spontaan tintelingen in haar kutje toen ze haar mooie vriendin achter het kookeiland bezig zag.

Haar vingers hadden al snel haar kutje gevonden en ze zat tegen de muur aan te masturberen terwijl ze keek hoe Blair haar eigen kutje aan het verwennen was. Jojo had zich snel naar haar eerste orgasme gevingerd en liep toen de keuken in om Blair ook klaar te laten komen. Blair ging met haar benen wijd op het keukenblok zitten en Jojo stak gelijk een paar vingers in het kutje van haar vriendin. Ze voelde dat die kletsnat was en met een geil stemmetje vroeg ze of het niet een beter idee was dat ze weer terug naar bed zouden gaan.

Dat liet Blair zich geen twee keer zeggen en rende nog net niet de trap op. In de slaapkamer aangekomen, doken de twee vrouwen op bed in een standje 69 en begonnen elkaars natte kutjes te beffen. Jojo was nog een beetje gevoelig van haar eerste orgasme, dus ze stond al snel weer op het punt van klaarkomen. Zeker toen ze haar benen bijna in haar nek had gelegd, zodat haar vriendin goed bij haar kutje kon komen. Ze kwam weer klaar en moest heel even uitrusten, maar veel tijd kreeg ze niet.

Blair had besloten dat het de hoogste tijd werd om ook een orgasme te krijgen en ze reed zich op het kutje van haar vriendin klaar. Dat was het begin van een lange zondag vol met lesbische seks en ze waren blij dat hun nieuwe seksspeeltje, een mega voorbinddildo van meer dan 20 centimeter groot, de dag ervoor was afgeleverd.