De man van Phoenix Marie is opgepakt voor openbare dronkenschap. De keurige rijke echtgenote probeert haar man vrij te kopen.
Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex

Pornoactrice: Phoenix Marie
Duur: 10:41

Twero Sociaal Seks Netwerk

Phoenix Marie, keurige echtgenote, wordt geneukt in het cellenblok

De man van Phoenix Marie is dronken van straat geplukt door de politie en mag een nachtje in de cel doorbrengen om te ontnuchteren. Dat komt heel slecht uit omdat ze die avond het vliegtuig zouden pakken naar een exotische bestemming om een paar weken vakantie te houden. Het echtpaar heeft geld genoeg en de mooie Phoenix Marie probeert dan ook de agent om te kopen om haar man eerder vrij te krijgen.

Dat had ze beter niet kunnen doen, want ze krijgt direct handboeien om wegens omkoping van een ambtenaar in functie. Die heeft namelijk andere plannen met de knappe echtgenote die er vreselijk geil uitziet in haar korte rokje en strakke topje. Als hij haar aan de verwarmingsbuis heeft vastgezet met de handboeien haalt hij zijn grote pik uit zijn broek en Phoenix weet wat er gaat gebeuren. Ze kijkt in de cel of haar echtgenoot iets kan zien, maar die ligt in een diepe slaap te ronken. Ze besluit om de agent zijn gang te laten gaan, want ze wil haar welverdiende vakantie voor geen goud missen.

Van een poging tot omkoping tot geile sex

Dat is niet alles, want ze moet voor zichzelf toegeven dat ze onder de indruk is van de grote pik van de agent. Haar man is eigenlijk de enige waar ze ooit seks mee heeft gehad, en zijn pik is een stuk kleiner dan wat ze nu in haar hand heeft. De politieagent blijkt geen zelfzuchtige minnaar te zijn en hij likt het geil kutje van de knappe rijke echtgenote totdat ze tegen een orgasme aanzit.

Ze snapt dat de agent verwacht dat hij gepijpt gaat worden, maar ze weet niet of ze dat gaat redden met die grote pik. Ze kijkt nog één keer in de cel of haar echtgenoot niet per ongeluk wakker is geworden en gaat dan op haar knieën en neemt de geile neukstaaf van de agent in haar mond. Het gaat eenvoudiger dan ze gedacht had en ze begint de smaak te pakken te krijgen. Haar kutje tintelt als een gek en ze vindt het dan ook helemaal niet erg als de agent haar wil gaan neuken.

Knappe echtgenote wordt staande geneukt

Het wordt de eerste keer voor Phoenix dat ze staande geneukt wordt en ze is blij dat ze elke woensdag trouw naar haar Yogales gaat, want ze kan zonder problemen dit ingewikkelde standje volhouden. De knappe brunette krijgt haar eerste orgasme en ze moet zich inhouden om het niet uit te schreeuwen van genot. De kans dat haar echtgenoot daarvan wakker zou worden was te groot, dus ze bijt op haar lippen als het orgasme haar lichaam overneemt. De agent voelt aan het schokken dat de mooie vrouw klaarkomt en geeft haar even de tijd.

Hij gaat alvast op zijn rug op de grond liggen en Phoenix Marie laat zich zonder omhaal over zijn grote pik zakken en begint hem te berijden.

“Ik wil dat je me van achteren neukt en dat je het hard doet. Ik wil ruwe sex”, zegt ze als ze moe begint te worden van het standje. Een betere uitnodiging heeft de agent niet nodig, dus hangt de keurige echtgenote over het bureau dat in het cellenblok staat en wordt hard van achteren genomen. Ze had het besluit genomen dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze door een man met een grote pik geneukt zou worden. De politieagent had verborgen verlangens bij haar opgeroepen en ze wist nu wat ze al die tijd gemist had.

Ze kwam nog een keer hard klaar en zei toen tegen de agent dat hij haar geile kutje vol moest spuiten. Ze wilde zijn hete zaad in haar vagina voelen spuiten en ze wilde zijn gezicht zien als hij klaarkwam. Ze ging op haar rug op het bureau liggen en liet zich volledig gaan. Het maakte haar niet eens meer uit of haar echtgenoot wel of niet zou blijven doorslapen. Mocht hij onverhoopt wakker worden dan zou hij zien hoe zijn mooie vrouw naar weer een orgasme geneukt werd.

Ze is verslaafd geraakt aan een grote pik

“Dat zou een mooie straf voor hem zijn”, dacht ze bij zichzelf, want ze wist dat hij zo af en toe zijn pik in het kutje van zijn secretaresse stopte. Vanaf nu af aan zou ze daar geen probleem meer mee hebben, want ze was stellig van plan om op zaterdagavond een kroeg op te zoeken en een potente jongere man mee naar een hotelkamer te nemen. Daar kwam bij dat haar echtgenoot al een tijdje liep te zeuren dat ze aan een open huwelijk moesten beginnen. Daar moest ze eerst niet aan denken, maar ze was vastbesloten om het die nacht nog aan haar echtgenoot te vertellen. Dan kon ze op het vakantieadres zien of er geen leuke mannen rondliepen die wel in waren voor een neukpartij met een geile milf.

Ze liet zich even afleiden door haar gedachten, maar was al snel weer met al haar aandacht bij haar neukpartij, want ze voelde de eerste hete stralen zaad die in haar vagina werden gespoten. Ze drukte haar onderlichaam helemaal tegen de politieagent aan, zodat ze zijn pik tot aan haar baarmoeder in haar kut voelde. Ze begon hem langzaam te melken met haar kutspieren en het leek wel alsof de politieagent niet stopte met spuiten. De knappe brunette vond het heerlijk om het gezicht van de agent te zien terwijl die klaarkwam en met een paar snelle bewegingen over haar clitoris kwam ze voor de derde keer klaar die avond.

De agent had zijn lul uit haar kut gehaald en zei: “je mag je man meenemen, en kom vooral nog eens terug, want ik heb in tijden niet zo lekker geneukt.”

Phoenix Marie keek snel naar de klok en zag dat ze nog tijd genoeg hadden en zei met een geil stemmetje: “ik vind dat ik niet genoeg betaald heb om mijn man vrij te krijgen. Ik wil je daarom extra bedanken.”

Terwijl ze dat zei, was ze van het bureau afgegaan en zat op haar knieën voor de politieagent. Ze zoog en likte zijn pik helemaal schoon en ging toen met haar handen tegen de muur aanstaan. Ze stond met haar benen uit elkaar en keek achterom naar de politieagent die geen last kreeg van een slappe pik na het klaarkomen. Niet zo vreemd als je tegen zo’n lekker kontje aankeek.

“Ik wil dit keer je zaad doorslikken, dus geef even aan als je klaarkomt, dan ga ik netjes weer op m’n knieën.”