Bikini Babe Sophie gaat naakt bij het zwembad


4/5 (2)

Van een Bikini Babe verwacht je dat ze op het minst haar bikini aanhoudt, maar dat is bij Sophie, die tevens naaktmodel is, dus niet het geval. Ze begint als een geile Bikini Babe waar je de hele tijd naar staart door je zonnebril, en eindigt in een blote vrouw waarvan je het nog warmer krijgt van de opwinding.

Bikini Babe gaat naakt bij het zwembad

Dat ze als Bikini Babe door het leven gaat heeft ze te danken aan haar grote borsten en prachtige kontje. Doe daar een redelijk kleine bikini omheen en je kan er als vrouw zijnde voor zorgen dat het manvolk, dat bij het zwembad van het All-Inclusive Hotel ligt, zich opeens massaal moet omdraaien of het koude water in moet duiken om de erecties in de Speedo’s enigszins voor de buitenwereld verborgen te houden.

We begrijpen ook zeer goed dat ze naaktmodel is geworden, want wat zijn nu een paar stukjes stof meer of minder? Het betekent in ieder geval meer geld op haar rekening en waarschijnlijk wordt er ook nog een fanclub voor haar opgericht. We zouden bijna een crowdfundingproject gaan opzetten om ervoor te zorgen dat ze in het plaatselijke zwembad op een afgesproken tijdstip “per ongeluk” haar topje verliest als ze in het zwembad duikt.

Op maandagavond is het “mannenavond” bij ons in het zwembad wat niets anders inhoudt dat de mannen in de kantine van het zwembad hun biertje drinken in plaats van in de buurtkroeg. Wel even onder de douche om aan vrouwlief te laten zien dat ze echt alleen aan baantjes trekken gedaan hebben en alleen de kantine in zijn geweest om een sportdrankje te nuttigen.

De perfecte avond om met Bikini Babe Sophie op de proppen te komen. Het zou zomaar eens erg druk kunnen worden en als je de onderstaande foto’s ziet begrijp je ook waarom.

sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-01 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-02 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-03 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-04 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-05 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-06 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-07 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-08 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-09

sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-10 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-11 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-12 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-13 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-14 sophie-grote-tieten-in-bikini-en-naakt-15

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.118


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sophie, lekker kontje, naakt op de schommel

Sophie is wel van de strakke, ze heeft stevige tieten, een lekker kontje en ze zit naakt op de schommel....

Sluiten