Als het orgasme voorbij is, de wereld weer is begonnen met draaien en de sterren weer verdwenen zijn, dan krijgt bijna de helft van de vrouwen weleens een depressief en melancholisch gevoel. Dit blijkt uit onderzoek dat deze week is gepubliceerd in de Journal of Sexual Medicine. Hierin is te lezen dat 46% van de vrouwelijke studenten die meededen aan het onderzoek zich teneergeslagen voelde na de sex.

Vrouwen depressief na de sex

Van de 230 vrouwen die vragen beantwoord hadden voor dit onderzoek gaf vijf procent aan dit gevoel in de afgelopen vier weken te hebben meegemaakt. Volgens de wetenschappers die verantwoordelijk zijn voor dit onderzoek heeft het depressieve gevoel te maken met de lengte van de vrouw, haar BMI en de hoeveelheid sekspartners die de vrouw heeft gehad.

De hormonale schommelingen die door orgasmes worden veroorzaakt zou een mede oorzaak van de depressiviteit kunnen zijn. Na onderzoek in 2011 kwam al naar voren dat een derde van de vrouwen na de sex niet lekker in hun vel zaten. Dat  aantal is nu alleen maar toegenomen.

Foto’s

Dit onderzoek vraagt om niet ter zake doende foto’s en wat is het mooiste om de inhoud hierbij samen te vatten in een aantal foto’s van een knappe jonge vrouw die zich met een grote dildo naar een hoogtepunt aan het brengen is. Ze ziet er in ieder geval niet uit alsof ze depressief is na haar orgasme. Ze zal dus wel bij de overige 54% van de vrouwen horen die ongeduldig vragen hoe lang het duurt voordat de piemel weer in staat van actie is.

Deze dame is verborgen achter de befaamde NSFW-balk. Gewoon er even op de klikken om de foto’s te bekijken.

Hier klikken voor de naakfoto's