Zo te zien zou Bianca het helemaal niet erg vinden, als de deurbel zou gaan en er een manspersoon zijn opwachting zou maken. Ze is toch al naakt, lig met haar benen wijd en ze heeft er zin in, dus waarom niet van de situatie gebruik maken. Het bleek een deurwaarder te zijn die aan Bianca vroeg of ze misschien wist wanneer de buren weer thuis zouden zijn.

Mooie blonde Bianca is naakt

Nee, dat wist ze niet, maar of hij zin had in een kopje koffie. De incasso meneer liet zijn ogen glijden over het lichaam van de mooie vrouw die voor hem stond en je zag dat zijn piemel het zwaar kreeg in zijn pantalon. Het gebeurde niet elke dag dat zo’n knappe dame, helemaal naakt, de deur opendeed. In eerste instantie had hij het te druk om het op te merken en pas toen hij iets over de buren gevraagd had, drong het tot hem door dat dit misschien wel de kans van zijn leven was.

Hij volgde Bianca die de trap opliep want ze was met de mededeling gekomen dat het misschien beter was, als ze voor de koffie eerst gingen neuken. Daar had de deurwaarder niets tegen in te brengen en nadat zijn eerste orgasme in de mond van de mooie Bianca verdween en zijn tweede diep in haar kutje, lag hij hijgend een beetje bij te komen.

Bianca maakte van de gelegenheid gebruik om te vragen wat er precies met de buren aan de hand was. Het bleek om een bedrag van om en nabij de 200 euro te gaan. Bianca keek de man geil in de ogen en begon zijn pik weer tot leven te brengen. Met haar liefste stemmetje vroeg ze of dat bedrag niet per ongeluk in de massa kon verdwijnen.

De deurwaarder kon alleen maar ja knikken en met een glimlach liet de blondine zich over zijn keiharde pik zakken. “Mooi“, dacht ze bij zichzelf, “ik heb wat tegoed van de buurman“. Daar heb ik morgenmiddag wel de tijd voor.

bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-1 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-2 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-3 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-4


Seksdating Senioren

bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-5 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-6 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-7 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-8 bianca-een-mooie-blote-en-blonde-vrouw-9