En jawel, de kerstballen zijn dit keer inderdaad een synoniem voor de grote tieten van Nikki Sims. Vraagt ze zelf wel een beetje om, want ze heeft aan haar tepels ook nog eens een paar echte kerstballen gehangen. Ze hadden waarschijnlijk een tepel fluffer op de set rondlopen want die tepels moeten natuurlijk wel stijf blijven.

Nikki Sims, grote kerstballen

Voor de rest is ze ook helemaal in de kerstsfeer met een kerstmuts op en een kerstboom op de achtergrond. Meer is er eigenlijk niet nodig voor het perfecte kerstcadeau. Het enige nadeel is dat het niet onze kerstboom is waar ze onder ligt, het stond wel op de lijst van 20 a4’tjes, in klein formaat lettertype met kleine marges, die we naar de kerstman hebben gestuurd.

Tot nu toe zijn daar twee dingen van uitgekomen en dat is dat de buurtmilf en “zij van de overkant” die kerstlingerie hadden aangetrokken voor de donderdagochtend pijpochtend. Nadat we een beetje aan hun tepels hadden gezogen konden daar ook een paar kerstballen in. Bij de buurtmilf had dat helemaal niet gehoeven, kwamen we pas later achter, want die hadden we ook gewoon aan haar tepelpiercings kunnen hangen.

Het was best een geil gezicht, de twee dames naakt naast de kerstboom op hun knietjes. We hebben daarom besloten dat we op eerste kerstdag een nieuwe traditie in het leven roepen, waarbij er geen lootjes worden getrokken, maar iets heel anders. En daar had de altijd geile Nikki Sims best onderdeel van uit mogen maken.

?wi=339495&ws=seme

nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-01 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-02 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-03 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-04 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-05 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-06 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-07

Milfs willen neuken

nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-08 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-09 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-10 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-11 nikki-sims-and-her-huge-christmas-balls-12

banner-nikki-sims