Het leidt op de één of andere manier toch af als een vrouw als Angel Carson, naakt op de bank zit als je probeert een Champions League wedstrijd te volgen. Je eigen vrouw heeft het ook wel eens geprobeerd door in haar blootje voor de televisie te gaan staan op zondagavond, om aan te geven dat er naast voetbal ook nog iets aan sex gedaan moet worden. Dat bleek vergeefse moeite want zij dacht dat je opgewonden naar haar kutje aan het kijken was, terwijl je eigenlijk probeerde tussen haar benen door te kijken, zodat je nog iets van het voetbal op kon zien.

Angel Carson, naakt op de bank

Je hebt namelijk net een abbo’tje op het voetbalkanaal genomen en dat geld moet er wel uitgehaald worden. Dus vanaf het moment dat je thuiskomt gaat de televisie aan omdat je niets wil missen van FC Bal Op Het Dak tegen  Voetbalclub Voorwaarts Door Vooruit Te Rennen gevolgd door een mateloos spannend duel uit de Oostenrijkse vierde divisie.

Je echtgenote was het een beetje zat en haar koffers stonden al ingepakt, toen ze een lumineus idee kreeg. Ze belde een vriendin van vroeger op, Angel Carson, en vroeg of ze het erg zou vinden om langs te komen en een avondje naakt op de bank te gaan zitten. De batterijen uit de afstandsbediening halen was een minder ingewikkeld plan geweest, maar we hebben hier met een vrouw te maken, dus waarom makkelijk doen als het moeilijk kan.

Gevolg was dat je binnen kwam rennen en nog net je jas aan de kapstok had gehangen, voordat je een duik nam richting de luie stoel. Ergens halverwege viel het je al op dat er iets veranderd was in de huiskamer, maar je kon nog net niet de vinger er op leggen. Ondertussen was het voetbal begonnen en kon normaliter niets je meer uit je concentratie halen, maar dit keer was het anders.

Geile lesbische sex

Je had een onbedwingbare drang om opzij te kijken, omdat je vanuit je ooghoeken kon zien dat er iets met de bank gebeurt was. Je kon het gevoel nog een kwartier onderdrukken, toen je hoofd vanzelf opzij ging en je daar Angel Carson in al haar blote glorie op de bank zag zitten. Het voetbalkanaal was opeens een stuk minder belangrijk geworden en je wilde jezelf net gaan voorstellen aan deze naakte mevrouw, toen je eigen echtgenote ook naakt binnen kwam lopen en met Angel begon te zoenen.

Binnen een recordtijd had je de broek op de enkels en al struikelend deed je een poging om je in het lesbische strijdtoneel te wagen. Dat bleek echter niet de bedoeling te zijn, want je vrouw gaf je een klein zetje zodat je vanzelf weer in je luie stoel neerplofte. Best lastig om met je broek op je enkels je evenwicht te bewaren.

Ga jij nou maar voetbal kijken“, zei ze met een geil stemmetje, “dan gaan Angel en ik ons eigen dingetje doen.” Je wist dat je vrouw had gescoord en dat je dik achterstond. Om te laten blijken dat het je toch allemaal niets deed, zette je het geluid van de televisie harder, tenminste, je probeerde het harder te zetten. Op hetzelfde moment hoorde je een zoemend geluid naast je en zag je dat Angel Carson het kutje van je vrouw met een vibrator aan het bewerken was.

Oh ja schat“, zei je vrouw hijgend, “ik heb de batterijen van de afstandsbediening nodig en ik heb er een paar oude in gedaan. Het kan zijn dat het niet meer werkt.” Er had inderdaad net genoeg stroom ingezeten om de televisie aan te zetten en toen had de afstandsbediening de pijp aan Maarten gegeven.

Je was dus genoodzaakt om de wedstrijd van het jaar, de Champions League finale, te kijken terwijl je naast je alleen maar gehijg en “oh ja, ik kom klaar” hoorde. Iets dat je overigens tijdens de sex op woensdagavond een stuk minder vaak te horen krijgt. Eén keer in het half jaar en dat komt voornamelijk omdat je per ongeluk de G-spot gevonden hebt, zonder dat je het zelf doorhebt.

Nog één keer probeerde je om aan de geile sex mee te doen, maar dat bleek niet de bedoeling. Dat werd subtiel duidelijk gemaakt door een paar tikjes met de vibrator tegen je ballen, hard genoeg om ervoor te zorgen dat je even met een hoog stemmetje ging praten. Al mopperend ging je naar boven toe. om dan maar op de computer verder naar het voetbal te kijken.

Aangezien het toch pauze was, ging je nog even langs je favoriete sekssite, Seks Met natuurlijk, en wie denk je dat daar tegenkomt, naakt op de bank?

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<

angel-carson-naked-on-the-sofa-00 angel-carson-naked-on-the-sofa-01 angel-carson-naked-on-the-sofa-02 angel-carson-naked-on-the-sofa-03 angel-carson-naked-on-the-sofa-04 angel-carson-naked-on-the-sofa-05 angel-carson-naked-on-the-sofa-06 angel-carson-naked-on-the-sofa-07 angel-carson-naked-on-the-sofa-08

heet en onderdanig op de webcam

angel-carson-naked-on-the-sofa-09 angel-carson-naked-on-the-sofa-10 angel-carson-naked-on-the-sofa-11 angel-carson-naked-on-the-sofa-12 angel-carson-naked-on-the-sofa-13 angel-carson-naked-on-the-sofa-14 angel-carson-naked-on-the-sofa-15 angel-carson-naked-on-the-sofa-16 angel-carson-naked-on-the-sofa-17