Pornotube Sexkanaal

Een nippleslip is het niet te noemen wat Pamela Anderson produceert want we krijgen goed zicht op één van haar grote tieten. Het zijden mini-jurkje van de voormalige Baywatch-ster kon het allemaal niet meer aan toen zij een taxi instapte.

Boobslip Pamela Anderson

De boobslip vond plaats in Los Angeles toen Pamela Anderson van een feestje afkwam. Op de foto’s is al te zien dat ze geen bh aanheeft onder het flinterdunne jurkje en zodra ze de taxi instapt gaat er van alles fout. De paparazzi nemen een paar perfecte foto’s van de rechterborst van de actrice die zelf niet door lijkt te hebben dat haar jurkje zowat op haar knieën zit.

Het borstengeweld dat Pamela Anderson tentoonspreidt is op de onderstaande video te zien.

De site waar we een link naar toe hadden gezet, heeft de strijd om kijkers op het internet opgegeven en bestaat niet meer. Dat betekende dus dat we aan het werk moesten om vervangend materiaal te vinden. Laten we nu een complete video te hebben opgeduikeld waarop de prachtige boobslip van Pamela Anderson op Chateau Marmont goed te zien is. Dat niet alleen, ze ziet er vreselijk geil uit in het dunne jurkje dat ze aanheeft.

Pamela Anderson had geen bh aan onder haar flinterdunne jurkje, dus een boobslip was snel geregeld.