Aftrekken op het strand, twee geile oudere moeders gaan los

5/5 (6)

Simone moest een beetje lachen en was stiekem ook trots. Ze was op vakantie met haar vriendin en samen waren ze in een soort van kruising tussen een kroeg en een discotheek terechtgekomen. Allebei hadden ze hun meest sexy zomerjurkjes uit de kast getrokken en ze zagen eruit om door een ringetje te halen.

De tweede dames zijn allebei alleenstaande oudere moeders die al een tijdje hadden uitgekeken naar deze 10-daagse vakantie in een all-inclusive oord in Spanje. De kinderen waren naar de respectievelijke oma’s en opa’s gebracht, zodat ze echt even alle tijd voor zichzelf hadden. Ze hadden besloten dat het hoog tijd was om eens flink geneukt te worden. De eerste avond viel een beetje tegen, ze waren naar de hotelbar gegaan, maar daar zaten alleen maar getrouwde mannen die graag naar de grote tieten van de twee moeders keken, maar niets konden doen omdat hun echtgenotes ze scherp in de gaten hielden. Het maakte Simone en Anita geen moer uit of ze het met getrouwde mannen gingen doen. Ze zouden ze toch nooit meer zien, maar ze wilden nog wel een beetje lekker rondlopen in het hotel, zonder dat ze door boze vrouwen aangevallen werden.

De moeders gaan op stap

Vandaar dat ze besloten hadden om de volgende avond het nachtleven in de nabij gelegen stad te gaan ontdekken. Ze hadden al een tijdje op een terras gezeten en toen het drukker werd besloten ze om de eerste de beste discotheek binnen te gaan. Ze voelden zich gelijk oud, want de dansvloer was gevuld met jonge meiden en aan de bar waren allerlei jongemannen druk bezig om zo snel mogelijk dronken te worden.

Ze wilden zich al omdraaien om naar een volgende club te gaan, maar werden gestopt door twee jonge gasten die allebei een cocktail in hun handen hadden en die uitnodigend voor de Simone en Anita hielden.

Hebben de dames misschien trek in een lekkere cocktail?”, vroegen ze met een brede glimlach op hun gezicht.

Anita kon het niet nalaten om te reageren met: “moeten jullie niet allang in jullie bed liggen?

Ze laten zich versieren door twee jongemannen

Ze schoten allemaal in de lach en uiteindelijk accepteren de twee vrouwen de cocktails maar stonden erop dat ze de volgende drankjes zouden betalen. Het werd uiteindelijk nog heel gezellig, want de twee moeders wilden kijken tot hoever de jonge gasten durfden te gaan en dat bleek best ver te zijn.

Al snel stonden ze met de jongens, die hun zoons hadden kunnen zijn, te dansen. Dat leverde ze boze blikken op van de jonge vrouwen die hun best deden om een neukertje voor die avond te versieren. Werden ze zomaar afgetroefd door twee oude vrouwen. De DJ had ondertussen een schuifelnummer opgezet en Simone werd door haar jongeman, Johan, dicht tegen hem aangetrokken en ze voelde zijn keiharde pik door zijn broek heen.

Anita stond ook al te schuifelen, maar die was al een stapje verder gegaan, want ze was druk bezig om haar verovering, Gerard, te tongzoenen. Johan wilde ook zijn kans wagen, maar Simone deed tactvol haar hoofd een beetje opzij toen hij haar probeerde te zoenen. Ze vond het een beetje vreemd om met zo’n jonge gast in het openbaar te zoenen. Normaal viel ze alleen op mannen van ongeveer haar leeftijd, maar ze moest toegeven dat haar kutje ging tintelen bij de gedachte aan Johan die haar op het strand aan het neuken was.

Ze keek in het beteuterde gezicht van Johan en besloot om het gelijk goed te maken. Ze fluisterde in zijn oor dat het haar een goed idee leek om een strandwandeling te gaan maken. Nadat ze Anita op de hoogte had gebracht van haar plan liepen ze met z’n vieren naar de uitgang. Gerard had Anita stevig vastgepakt en ook Johan had zijn arm om Simone heengeslagen.

Op naar het strand

Wat moeten jullie met twee oude vrouwen die jullie moeders hadden kunnen zijn?” vroeg Simone toen ze een stukje gelopen hadden.

Nou”, zei Gerard, “jullie zijn twee knappe milfs en we vallen op oudere vrouwen.” Hij was nog niet uitgesproken of hij duwde Anita wederom tegen zich aan en de twee begonnen gelijk weer te tongzoenen. Anita begon duidelijk opgewonden te raken, want ze was al druk over het kruis van haar verovering aan het wrijven.

Dat was het moment dat Simone besloot dat ze schijt aan alles had. Ze trok Johan naar zich toe en begon hem ook te zoenen. Hij was een beetje onervaren, maar maakte met zijn enthousiasme alles goed. Ze voelde zijn handen op haar kontje en ze fluisterde in zijn oor dat hij haar tieten moest vastpakken.

Ze had allang gezien dat ze op een plekje op het strand terecht waren gekomen, waar niemand langs kwam lopen midden in de nacht. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en al snel voelde ze zijn handen die stevig in haar tieten aan het kneden waren. Ze duwde hem even weg, trok haar topje naar beneden en met een snelle beweging had ze haar bh losgemaakt. Ze keek naar Anita die ook al topless stond te zoenen en een kwartier lang deden ze niets anders dan over elkaars lichaam wrijven.

Simone maakte zich met moeite los uit haar omhelzing met Johan en liep naar Anita. De twee geile moeders voerden fluisterend een gesprek en al snel waren ze tot een overeenstemming gekomen.

webcamsex met mooie vrouwen

Op naar de volgende pagina van dit milf seksverhaal

(778 bezoekers, 1 bezoekers vandaag)

Stemmen, waarom niet?
Twero - Sociaal Erotisch Netwerk vrouwen van 46 jaar en ouder

Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geile blonde amateur milf met grote tieten
Naakte Vrouwen, hier een milf, daar een milf, overal milfen

Het thema voor deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" is "Milf". Een lekkere verzameling geile moeders, al dan...

Sluiten