Seks op de camping in een tentje 📷

4.33/5 (3)

In een artikel op RTL-Nieuws komen een campingeigenaar en -eigenaresse aan het woord over Nederlanders en kamperen. De één heeft met zijn broers, zussen en moeder twee campings, eentje in Julianadorp en eentje in Sint Maartens Zee, de andere heeft samen met haar Italiaanse man en haar zus een camping in het Italiaanse Umbrië. Het schijnt dat de WiFi-code één van de belangrijkste dingen is voor de Nederlanders die aan de balie staan en nog moeten inchecken. Het staat ongeveer op gelijke hoogte met de kortingskaarten.

Seks op de camping

Verder blijkt dat Nederlanders nogal bang zijn voor identiteitsfraude en komt het voor dat er aan nogal luidruchtige seks gedaan wordt in een tentje, de klapkar of de caravan. Het is zomer, de zon schijnt op je huid, de kleding is een stuk erotischer en het is vakantie, dus ben je lekker aan het ontspannen. Het zijn de ingrediënten voor een lekker partijtje seks. Het grote verschil met thuis zijn de muren, die je op een camping dus niet hebt. De wanden van de caravan zijn al niet al te dik, maar een stukje tentdoek houdt het geluid van een vrouw of man die op vol vermogen aan het klaarkomen is, niet echt tegen.

Volgens de campingeigenaar is het verstandig om oordoppen mee te nemen, zodat je gewoon rustig door kan slapen als de buren aan de Kamasutra in de bungalowtent zijn begonnen. De eigenaresse van de camping in Italië adviseert om de luidruchtige seks voor thuis te bewaren. Op de camping is het misschien beter om teder, erotisch en lief te doen. Een andere omschrijving voor minder hard gillen tijdens een wilde neukpartij.

NSFW-Balk. Dillion Harper heeft seks op de camping

Dit is een mooi artikel dat vraagt om visuele ondersteuning. Aangezien we hier een sekssite zijn, is dat niet al te lastig, want we kunnen gewoon naakt- en neukfoto’s neerzetten van een stel dat seks op de camping heeft. We hebben een aardige serie foto’s gevonden met de mooie Dillion Harper in de hoofdrol. Ze heeft een leuk gesprek met haar buurman en voordat hij doorheeft wat er gebeurt, heeft ze zijn lul al in haar mond zitten.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.300Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Rijpere dame, 55 jaar, met jeugdig uiterlijk, zkt seks

Sluiten