Knappe blondine met grote borsten heeft een opwindend lingeriesetje aan


5/5 (2)

Je zal toch zo’n vrouw hebben als deze knappe blondine, die in de hal op je aan het wachten is tot je thuiskomt van het werk. Eentje die zelf een credit card heeft, waar je niet de rekening van hoeft te betalen.  Dat is nog niet alles, want ze weet ook nog eens een heerlijke zuurkoolschotel met een balletje gehakt op tafel te toveren.

Knappe blondine in een opwindend lingeriesetje

Op zaterdagmiddag gaat ze gewoon mee als je met je voetbalelftal tegen Bal op ’t Dak 12 moet aantreden. Je kan tijdens de derde helft in de kantine gewoon losgaan, want zij is de Bob en ze vindt het ook niet erg om jezelf en de rest van het elftal, in haar BMW X6 bij de plaatselijke kroeg af te zetten.

Dan komt ze je na een uurtje of twee gewoon ophalen en wil zeker sex met je hebben, ondanks dat ze weet dat als je het bed haalt, je gelijk gaat snurken. De volgende dag laat ze je lekker lang uitslapen en komt pas tegen het middaguur met een ontbijt op bed aan. En natuurlijk wil ze je pijpen, als je alleen even onder de douche doorloopt. Echt veeleisend is ze niet.

Het enige nadeel is dat we hier met een ideale vrouw te maken hebben, maar bij God niet weten hoe ze heet. Dat dempt de euforie een heel klein beetje.

Opwindend lingeriesetje

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.042


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Anna Polina Fleshlight
Sex toys voor hem en haar en Anna Polina 📷

Sextoys zijn allang niet meer allen het domein voor vrouwen. Tegenwoordig zijn er meer dan genoeg sex toys voor mannen te vinden...

Sluiten