Seksdate zoeken


Abigail Mac heeft lesbische sex met haar vriendin, die wil dolgraag geneukt worden. Geen probleem, Abigail pakt gewoon de voorbinddildo erbij.

Pornoactrice: Abigal Mac, Prinzzess
Duur: 06:15

Twero Sociaal Seks Netwerk

Abigail Mac wordt verliefd op een vrouw

Abigail Mac had altijd heteroseksuele relaties gehad, maar ze was toch altijd al nieuwsgierig geweest hoe het zou zijn om seks met een vrouw te hebben. Als er knappe vrouwen in haar nabije omgeving waren, dan voelde ze een aantrekkingskracht en haar kutje begon te tintelen. Het werd serieus toen ze na een avondje stappen een vrouw was tegengekomen die voor vlinders in haar buik zorgde. Ze hadden de hele avond met elkaar gepraat en het voelde alsof ze een soulmate had gevonden. Daarna hadden ze nog een keer afgesproken en als Abigail het niet had tegengehouden, dan had ze haar eerste lesbische sekservaring gehad.

Ze had echter een relatie en ze wilde niet vreemdgaan, dus de enige oplossing was een einde aan haar relatie te maken. Haar vriend snapte er helemaal niets van en dacht dat ze een ander had, maar ze kon met haar hand op haar hart zeggen dat dit niet het geval was. Hij treurde er blijkbaar niet al te lang over, want na een maand zag ze hem lopen met een vrouw uit hun kennissenkring aan zijn arm. Ze hadden haar niet opgemerkt en het was duidelijk dat die twee iets hadden. Ze kreeg zekerheid toen ze als een verliefd stelletje elkaar op straat begonnen te zoenen.

Eerst had ze zich nog druk gemaakt over haar vriend, maar het tafereel dat ze had gezien, zorgde ervoor dat ze zich helemaal vrij voelde. Ze had het contact met haar nieuwe vriendin een beetje afgehouden, maar nu besloot ze om er vol voor te gaan. Abigail belde Esther de volgende dag op en vroeg of ze zin had om een drankje te gaan doen. Dat werd een hele gezellige avond en ze hadden al aardig wat wijn achter hun kiezen toen Esther vroeg of ze nog een afzakkertje bij haar gingen halen. Dat was precies waar Abigail op zat te wachten en na een half uurtje, de taxi was er snel, zaten ze in het huis van Esther op de bank, allebei met een groot glas wijn in hun hand.

Ze heeft voor het eerst lesbische seks

Abigail vertelde dat ze blij was dat haar ex-vriend haar zo snel vergeten was en dat ze het heerlijk vond om van hem verlost te zijn. “Dat is mooi”, zei Esther, die haar indringend aankeek. “Dan hoeven we ons daar niet meer druk over te maken, vind je ook niet?”

De knappe blondine stond op en trok haar topje over haar hoofd en maakte haar bh los. Al die tijd bleef ze naar Abigail kijken die een rood hoofd van opwinding kreeg. Het rokje, het onderbroekje en de panty’s waren ook snel uit en ze stond nu helemaal naakt voor Abigail.

“Nog steeds lesbische gevoelens, of schrik ik je af”, vroeg Esther met een geile stem. Abigail keek haar met open mond aan en floepte eruit: “jeezus, wat ben jij een mooie vrouw.”

“Dat is precies wat ik wilde horen”, zei Esther, die doorhad dat zij voor de eerste keer van Abigail het heft in handen moest nemen. “Sta eens op”, zei ze, terwijl ze naar Abigail toeliep. Die deed gewillig wat er van haar gevraagd werd, waarop Esther zich tegen haar aandrukte en haar mond zocht. Ze hadden elkaar snel gevonden en in het begin vond Abigail het even onwennig, de gedachte dat ze met een vrouw aan het zoenen was. Dat was echter al snel verdwenen en het leek wel alsof ze uren hadden staan zoenen.

Ze had een kletsnat kutje en ze was in een erotische roes geraakt. Ze sputterde ook helemaal niet tegen toen haar blonde vriendin haar truitje over haar hoofd trok en met een snelle beweging haar bh losmaakt. Esther hield van vrouwen met grote borsten en in dat opzicht zat ze goed bij Abigail. Ze begon aan de tepels te likken en Abigail kon een luide kreun niet onderdrukken. Die zachte mond op haar tepels was te lekker en ze begon helemaal te trillen en had moeite om te blijven staan.

De mond van een vrouw op haar clitoris

Esther had het door dat Abigail wat wankel op haar benen stond en duwde haar terug op de bank. “Benen omhoog”, zei ze en ze maakte snel het korte rokje van Abigail los en trok ook haar laarzen, panty’s en onderbroekje uit.

“Jij mag er ook zijn, mooie lieve schat van me”, zei Esther die op haar knieën voor Abigail ging zitten en haar benen een uit elkaar deed. Daarna ging ze met haar mond naar de clitoris en begon er zachtjes aan te likken. Het leek wel alsof Abigail elektrische schokken door haar lichaam kreeg. Ze pakte instinctief het hoofd van Esther vast en drukte die hard tegen haar kutje aan. Dat was genoeg voor een eerste heftige en best vreemde orgasme. Ze was ontmaagd in de vrouwenseks en dat voelde heerlijk.

Esther ging ondertussen gewoon door met beffen en was blij dat Abigail haar hoofd los had gelaten, want dat ademde een stuk makkelijker. Toen ze na een minuut of tien Abigail nog een keer klaar had laten komen, stopte ze met beffen en stond op.

“Ga je met me mee naar de slaapkamer”, zei ze op een lieve toon, terwijl ze haar hand uitstak. Haar kutje brandde van verlangen en ze had een vrouwenmond nog om het jeukende gevoel te lijf te gaan. Ze wist dat Abigail het nog nooit met een andere vrouw gedaan had, dus ze deed alles rustig aan. Ze stelde haar vriendin op haar gemak en ging met haar benen wijd op bed liggen.

Abigail is ontmaagd en blijkt geil te kunnen beffen

“Je moet gewoon doen wat je bij jezelf ook lekker zou vinden”, zei ze en ze zag dat Abigail twijfelde. “Heee”, zei ze heel lief, “we hoeven het niet te doen als je er niet klaar voor bent. Ik vind het ook heerlijk als ze lekker naast elkaar liggen.”

Het leek wel alsof Abigail door die woorden uit een droom werd gehaald. Ze keek naar het kutje van Esther en maakte toen een besluit dat haar leven zo veranderen. Ze ging met haar hoofd tussen de benen van Esther en ze had al snel haar clitoris gevonden. Ze begon zachtjes over het genotsknopje te likken en maakte cirkelende bewegingen met haar tong. Aan het gekreun van Esther was te horen dat ze goed zat en ze ging voorzichtig wat sneller. Door de geur van seks die Esther uitstraalde werd Abigail bijna bedwelmd van genot. Dit was velen malen beter dan dat ze de pik van haar ex-vriend aan het pijpen was.

Esther begon steeds harder te kreunen en Abigail raakte steeds meer in haar element. Ze was op een gegeven moment haar vriendin niet alleen aan het beffen, maar ze had ook een paar vingers in haar kletsnatte kut gestopt en was haar daar zachtjes mee aan het neuken. Esther kronkelde alle kanten op en Abigail was blij dat de blondine net zo luidruchtig was in bed als zijzelf was.

“Ooh, wat lekker”, bleef Esther kreunen, “ik kom klaar, ik kom klaar, ik kom klaar.”

Abigail drukte haar tong wat harder op de clitoris van Esther en begon haar sneller te beffen. Dat was genoeg om haar nieuwe vriendin over de streep te trekken en het orgasme nam in volle kracht het lichaam van haar vriendin over. De dijen van Esther klemde haar hoofd vast en ze drukte met haar onderlichaam haar kutje in het gezicht van Abigail, die zachtjes door bleef likken, totdat ze doorhad dat het te gevoelig was voor Esther.

Die ontspande zich een beetje, zodat Abigail haar hoofd loskwam. Ze ging gelijk naast Esther liggen en drukte haar stevig tegen zich aan en begon haar voorzichtig te zoenen terwijl het orgasme van haar mooie vriendin langzaam in kracht afnam.

“Mijn god”, zei Esther uitendelijk, “weet je zeker dat je maagd bent? Ik ben in mijn leven nog nooit zo lekker gebeft.” Ze zei het niet om haar nieuwe vriendin te paaien, het was gewoon de waarheid. Ze was zo opgewonden geworden van de mooie vrouw die haar aan het beffen was, dat ze een spetterend orgasme had gekregen en de genotstrillingen schoten nog steeds door haar lichaam. Abigail zwol ondertussen op van trots, want ze was blij dat haar nieuwe vriendin het zo lekker had gevonden.

De relatie tussen de twee is officieel

Vanaf dat moment ging het snel. Ze hadden het hele weekend seks gehad en alles gedaan wat je op het gebied van lesbische seks kon doen. Overigens hadden ze niet alleen aan seks gedaan, ze hadden tot diep in de nacht zitten praten en op zondagavond hadden ze hun relatie voor zichzelf officieel gemaakt. Voor de buitenwereld zouden ze het nog even geheim moeten houden, want Abigail moest eerst een paar mensen, die belangrijk voor haar waren, vertellen dat ze uit de kast was gekomen. Tijdens de gesprekken had ze wel een beetje angstig gevraagd hoe het nu zou moeten als ze toch biseksueel bleek te zijn en af en toe ook met een pik aan de gang wilde gaan. Esther zag het serieuze en wat bange gezicht van Abigail en barstte in lachen uit.

“Dat is toch geen enkel probleem”, had ze gezegd, “als je die behoefte hebt, dan gaan we samen op mannenjacht en krijgt de gelukkige man de hoofdprijs. Een geil trio met ons tweeën. Ik ben verder niet jaloers, dus ik vind het niet erg, maar ik wil niet dat je iets achter m’n rug omdoet. Dat is het enige. We kunnen over alles praten.”

Een spannend cadeau voor Esther

Dat stelde Abigail gerust, want het was best een grote stap voor haar dat lesbisch worden. Ze was 100% verliefd op Esther, ze moest alleen nog even wennen aan het idee dat ze voortaan een vrouw aan haar zijde had. Dat ging overigens vrij snel en de mensen aan wie ze het direct verteld had, waren alleen maar gelukkig voor haar.

Na twee weken had ze haar huis verkocht en was bij Esther ingetrokken, die in een groot huis aan de rand van de stad woonde. Ze vond haar nieuwe leven heerlijk en ze genoot van de liefde en de seks die ze met Esther had. Al die tijd had ze geen enkele behoefte aan een pik gehad, maar dat bracht haar wel op een idee voor een cadeau voor Esther. Ze ging online op zoek en na een tijdje gezocht te hebben, had ze de juiste maat gevonden. Haar bestelling werd de volgende dag al geleverd en die avond had ze een heerlijk diner gemaakt en daarna zaten de twee vrouwen lekker met een glas wijn op de bank te praten. Dat was het moment dat Abigail een pakje van achter de bank vandaan haalde en dat aan Esther gaf.

“Ik ben toch geen jubileum vergeten?”, vroeg Esther die verschrikt haar had voor haar mond deed. “Maak nou maar open muts”, zei Abigail, “ik mag toch af en toe gewoon een cadeau kopen voor de vrouw waar ik van hou?”

Esther wordt geneukt met een voorbinddildo

Esther zei verder niets en maakte vlug het pakketje op. Ze haalde er een voorbinddildo uit en keek gelukzalig naar haar vrouw. “Je bent een schat”, zei ze en ze kreeg een geile glimlach op haar gezicht. “Wat denk je ervan als we naar de slaapkamer gaan. Dit moeten we natuurlijk gelijk uittesten.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen”, zei Abigail lachend. Onderweg naar de slaapkamer zag je een hele rij kledingstukken liggen, want de dames waren plotseling zo geil geworden dat ze zich al lopend uitgekleed hadden. Ze hadden allebei sexy lingerie aan, maar dat droegen ze dagelijks omdat ze allebei er van hielden. Abigail had niet alleen de voorbinddildo gekocht, maar ook een nieuw lingeriesetje en ze zag dat Esther dat wist te waarderen. Die was op het bed gesprongen en had gelijk haar benen wijd gedaan, zodat Abigail er goed bij kon met haar mond. Ze kreeg al snel een mini-orgasme en zei toen dat het de hoogste tijd werd dat ze het nieuwe speeltje uit gingen proberen.

Abigail was er al achter gekomen dat haar vrouw ervan hield om onderdanig te zijn, dus had zij besloten dat ze Esther als eerste zou gaan neuken met de voorbinddildo. Ze had het ding omgedaan en stond naast het bed en zei op een dwingende toon dat Esther haar moest gaan pijpen. Die voldeed direct aan de opdracht die ze gekregen had en ze ging uitgebreid de grote dildo pijpen. Abigail vond dat zo’n geil gezicht, dat ze niet kon wachten om de volgende stap te nemen en dat was die grote dildo in het kutje van Esther stoppen.

De lust was van het gezicht van Esther af te lezen en ze vond het heerlijk om die grote dildo in haar strakke kutje te voelen. Ze begon hard te kreunen en Abigail deed met haar mee. De voorbinddildo bestond namelijk niet alleen uit de voorkant, aan de kant van Abigail zat een klein dildo die in haar kutje zat. Terwijl ze Esther aan het neuken was, deed de kleine dildo zijn werk in haar kutje en ze werd steeds geiler. Ze begreep nu een beetje hoe het voor een man moest zijn om een vrouw te neuken en ze had een gevoel van macht. Al snel lag Esther namelijk met haar kontje omhoog op bed en Abigail was haar helemaal gek aan het maken.

Ze neukte haar eerst zachtjes om vervolgens het tempo op te voeren en Esther wist van voren niet waar ze van achteren was. Het pure genot stroomde door heel haar lichaam en elke keer als die dildo in haar kutje gestoten werd, duwde ze haar kontje omhoog om het ding zo diep mogelijk in zich te voelen. Het liefst had ze gehad dat Abigail haar had volgespoten, maar dat zat er net niet in. Dat maakte haar keiharde orgasme er overigens niet minder om. Dat werd uiteindelijk zelfs een multipel orgasme en ze smeekte bijna of Abigail wilde stoppen omdat haar lichaam het niet meer aankon.

De twee vrouwen gaan op mannenjacht voor een trio

“Dat vond je lekker he, geile slet van me?” zei Abigail, die haar vrouw heel even liet bijkomen. Daarna rolde ze Esther om en ging met haar kutje op haar gezicht zitten en zei alleen maar: “beffen.” Esther vond het heerlijk als Abigail in een dominante bui was en begon haar gelijk te beffen. Dit was een heerlijke geile avond, ze wist alleen niet dat het nog beter zou gaan worden.

“We gaan vanavond op stap en ik wil dat je een kort rokje en een sexy topje aandoet. En die lange laarzen. We gaan samen een man versieren, want ik wil zien hoe je geneukt wordt terwijl je me aan het beffen bent.” Esther wist niet wat ze hoorde. Dit zou de eerste keer zijn dat ze een aan een trio zouden gaan doen en haar kutje overstroomde bijna van geiligheid. Ze begon Abigail van pure opwinding sneller te beffen en het duurde niet lang voordat haar vrouw ook hard klaarkwam. Het gezicht van Esther was kletsnat van het kutgeil van Abigail. Dat maakte laatstgenoemde niet uit, want ze gaf Esther een volle tongzoen en ze vond het heerlijk om zichzelf te proeven.

Nadat ze tien minuten in elkaars armen hadden gelegen om bij te komen van de geile seks zei Abigail, nog steeds op een beetje dominante toon. “En nu snel aankleden, sletje van me. Je gaat vanavond een man met een grote pik voor ons versieren. Dus doe je best.”