Als je een paar grote borsten hebt, zoals Sarah Randall met zich meedraagt dan moet je even wat tijd uittrekken voor het wassen van de memmen. Dus niet even snel onder de douche en wat water eroverheen maar gewoon, een gedegen wasbeurt. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je genoeg douchegel hebt, van het soort dat lekker schuimt.

Sarah Randall heeft grote borsten

Als je namelijk met pijn en moeite nog een klodder uit de fles probeert te wringen dan is het eigenlijk al kansloos want daar kan je net aan één van de grote borsten mee schoon krijgen. Dus flink veel douchegel erop en dan maar wrijven. Of je doet het als Sarah Randall, en gaat even lekker in bad om vervolgens met het badschuim de grote borsten flink in te smeren. Flink wrijven en vervolgens afspoelen.

Je kan er ook een video van maken, want er zijn zat vrouwen die heel veel geld verdienen door op Youtube te laten zien hoe ze mascara aanbrengen. We kunnen ons een voorstelling maken van het geld dat gaat binnenstromen als een vrouw met hele grote borsten, een simpele instructievideo maakt over hoe je ze het beste kan wassen.

sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-01 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-02 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-03 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-04 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-05 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-06 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-07 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-08 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-09

banner-pinup-files

sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-10 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-11 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-12 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-13 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-14 sarah-randall-zeept-haar-grote-tieten-in-15