Een Noorse man van 71-jaar heeft het een beetje gehad met de hoeveelheid cruiseschepen die langs zijn vakantiehuis varen. Het leek hem daarom een goed idee om een foto op Instagram te zetten waarop te zien is hoe hij een cruiseschip aan het flashen is. De man, Svein Ingvald Opdal, is een plaatselijke politicus voor de Noorse Groenen. Hij liet aan een tv-reporter weten dat het flashen een spontane actie is die hij vooral voor de lol doet.

71-jarige Noorse man flashed cruiseschepen

De man kwam samen met z’n vrouw op woensdagochtend aan en zagen gelijk drie grote cruiseschepen voorbijvaren. Na een rekensommetje kwamen ze erachter dat er minstens 11.000 passagiers op die schepen zaten, die hun hoofd maar hoefde te draaien en vol richting het vakantiehuis keken. Er kwamen steeds meer cruiseschepen voorbij en na een week had Svein het wel gehad. Zeker toen hij op zondagochtend twee nieuwe schepen zag. Hij was naar buiten gegaan om te plassen en ging vervolgens naakt op de veranda staan. Hij vroeg aan zijn vrouw of zij een foto wilde nemen en die op Instagram en Facebook neer wilde zetten. Daar had ze niet echt zin in, dus heeft de Noorse politicus het zelf gedaan.

I protest!

Een bericht gedeeld door Svein Opdal (@sveinopdal) op

NSFW-Balk. Koppel heeft sex op een cruiseschip

Dit keer hebben we een pornovideo onder de NSFW-balk staan. De vrouw zit lekker op een loungestoel en is van het weer aan het genieten en tegelijkertijd aan het masturberen. Haar vriend gaat zich boven haar tieten aftrekken en af en toe neemt ze zijn grote pik in één keer in haar mond. Uiteindelijk krijgen ze tegelijkertijd een orgasme en worden haar mooie tieten ondergespoten.

 

Masturberen op een cruiseschip

Een amateur koppel is aan het genieten op hun balkon van hun kamer op een cruiseschip. Ze besluiten om samen te gaan masturberen.

We zijn overigens niet klaar met de geile naakt- en sexvideo’s op een cruiseschip. We hebben een mevrouw met hele grote hangtieten gevonden, die verrukt zou zijn van het initiatief van de oudere Noorse Man. Zij houdt er namelijk ook van om te flashen, alleen doet zij het vanaf een cruiseschip. Misschien dat ze een keertje richting Noorwegen moet gaan, dan kunnen ze naar elkaar flashen.

Een vrouw met hele dikke hangtieten gaat naakt op een cruiseschip en likt lekker aan één van haar grote borsten.