Geile webcamsex op camspower


Ze was alleen thuis en zo geil als een pak boter. Elexis had zelfs sexy lingerie aangetrokken en zichzelf in de spiegel bewonderd. Met een tevreden blik had ze vastgesteld dat er niets mis was met haar en ze moest toegeven dat ze er zeer neukbaar uitzag. Maar goed, dan moet er wel iemand zijn om mee te neuken. Ze raakte opgewonden bij het idee dat een vreemde man haar zou neuken en ze kreeg een kletsnat kutje. De hoogste tijd om even op bed te gaan liggen en haar grote vriend, Mega Tarzan, uit het nachtkastje te halen.

Ze is alleen thuis en ze gaat masturberen

De geile mature huisvrouw had zichzelf hard klaargeneukt met haar dildo, en ondanks dat ze een knetterend orgasme had gehad, bleef ze toch een beetje met een onbestemd gevoel zitten. Ze besloot om even een dutje te doen en dan weer aan de slag te gaan, want het huishouden zou zich niet zelf doen. Ze droomde van een man die haar hard zou nemen in de keuken en haar zou beffen terwijl ze op het aanrecht zat. Ze werd plotseling wakker toen ze net was begonnen om de onbekende man te gaan pijpen en het onbestemde gevoel werd alleen maar heviger.

Ze sprong uit bed, en deed niet eens de moeite om haar huispak aan te trekken. Ze ging naar beneden en pakte de stofzuiger, want ondanks dat ze alleen was, had ze er een hekel aan als het huis niet schoon was. Haar ex-echtgenoot was met de Noorderzon vertrokken om zichzelf te zoeken. Dat bleek te kunnen in een monnikenklooster op een berg in Nepal, waar bezit als een last werd gezien. Vandaar dat ze goed uit de scheiding kwam en ze vroegtijdig met pensioen kon gaan.

Terwijl ze aan het stofzuigen was, kwam de man die de hoofdrol speelde in haar droom, weer op haar netvlies te staan. Voor de derde keer die dag werd ze aardig opgewonden en voordat ze het wist, gebruikte ze de stofzuigerslang om klaar te komen. De geile huisvrouw wist niet wat ze voelde toen ze het uiteinde van de slang op haar clitoris zette. Ze vroeg zich vertwijfeld af waarom ze niet eerder op dit idee was gekomen. Binnen een paar minuten leek het alsof haar clitoris in brand stond en ze was haar tieten aan het kneden toen ze keihard klaarkwam. Nadat ze hijgend was bijgekomen had ze de rest van het huis gestofzuigd en besloot dat het de hoogste tijd werd om een man te zoeken die haar hard kon neuken, eentje waarmee ze haar fantasie kon uitleven. Ze wilde genomen worden in de keuken en als ze zijn zaad had doorgeslikt, moest hij net zo snel verdwenen zijn als hij gekomen was.

Geile webcamsex op camspower

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 01

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 02

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 03

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 04

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 05

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 06

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 07

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 08

hotsy geile sexdates 728
Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 09

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 10

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 11

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 12

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 13

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 14

Elexis Monroe masturberen met de stofzuiger 15

Op zoek naar een snelle seksdate

Elexis wilde dat het een onbekende man zou zijn, dat maakte haar nog geiler, die het huis binnenkwam en haar zou pakken terwijl ze bezig was achter het fornuis stond. In haar fantasie was dit geen enkel probleem, praktisch gezien moesten er wel een paar dingen geregeld worden. Ze nam een kopje koffie, ging achter haar laptop zitten en besloot de koe bij de hoorns te vatten. De lekkere mature vrouw had al een paar keer wat dingen opgezocht over sekssites waar je een profiel kwijt kon, en ze was naar eentje toegegaan waar ze goed reviews over had gelezen. Een profiel was snel aangemaakt en ze was blij dat ze een beetje handig was op de computer, want ze had een heleboel foto’s van zichzelf er opstaan waarop ze naakt of in lingerie te zien was. Ze paste de foto’s dusdanig aan dat je haar hoofd niet kon zien, maar wel haar geil lekkere naakte lichaam.

Bij de profieltekst omschreef ze haar fantasie en binnen een half uur was het raak. De eerste foto’s van geile mannen die schreven dat ze een grote pik hadden, foto bijgevoegd, en haar graag wilden neuken, vulden haar mailbox. Het merendeel verwijderde ze gelijk, maar een bericht trok haar aandacht. Het was van een zakenman die een afspraak had in haar stad en wat tijd over had. Hij stuurde een keurige nette foto, waarop hij in pak te zien was en hij vertelde erbij dat hij direct beschikbaar was om haar fantasie uit te voeren.

Ze was zeer gecharmeerd van deze man en ze had er een goed gevoel bij. Ze wist dat ze daar niet blind op moest varen, want het kon net zo goed een mafkees eerste klas zijn. Al maakte ze zich daar niet al te druk over, want ze zou ervoor zorgen dat er een stevige koekenpan klaarlag waarmee ze hem een flinke klap op zijn hoofd kon geven. Elexis was niet de vrouw die zomaar alles over zich heen liet komen. Ze had de gedachte dat het misschien een seriemoordenaar zou kunnen zijn, snel van zich afgezet en ze besloot direct te beantwoorden. Ze omschreef haar fantasie tot in de details en wat heel belangrijk was, voor, tijdens en na de seks mocht hij niets zeggen. Hij moest naar binnen komen, naar de keuken lopen waar Elexis zonder al te veel kleren aan, bezig is met koken, en haar goed nemen.
————-
Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal