Partysletten, geile webcamsex vrouwen

Een vrouw uit Australië heeft op een bijzondere wijze ervoor gezorgd dat een potloodventer opgepakt kon worden. Ze was helemaal klaar met de man die op een fiets door een nabijgelegen park reed en her en vrouwen seksueel lastig en maar al te graag zijn piemel liet zien. De vrouw zelf was al een aantal keer door hem lastiggevallen en ze heeft met andere vrouwen gesproken die hetzelfde was overkomen.

Vrouw in gorillapak houdt de wacht

Volgens haar bleef de man over het algemeen op zijn fiets zitten als hij vrouwen lastig viel, maar het kon ook gebeuren dat hij afstapte en de vrouwen benaderde. De vrouw besloot om in actie te komen en gebruikte daarvoor een nogal ongebruikelijke tactiek. Ze deed een gorillapak aan en verstopte zich drie dagen lang in het park om de potloodventer te kunnen pakken. Door het kostuum zou de perverseling niet in staat zijn om haar te herkennen.

Fietsende viezerik wordt opgepakt

De tactiek bleek te werken want uiteindelijk zag ze de fietsende viezerik. Hij had zijn korte broek hoog opgetrokken, zodat zijn geslachtsdelen goed in het zich hingen te bungelen. De vrouw volgde hem vanaf een afstandje op haar fiets en kwam erachter waar hij woonde. Ze gaf de locatie en overige details aan de plaatselijke politie, die vervolgens een 47-jarige man arresteerde. Hij wordt aangeklaagd voor onzedelijk gedrag in het openbaar binnen een periode van negen maanden.

De vrouw die er uiteindelijk voor gezorgd had dat de man werd opgepakt, voelde het als haar taak om de wacht te houden totdat de potloodventer weer toe zou slaan. Buiten haar stakeout om had ze ook nog posters in diverse parken in de buurt opgehangen om de mensen te waarschuwen voor de fietsende viezerik. Volgens haar hoort elke vrouw zich veilig te voelen en zich geen zorgen hoeft te maken of ze lastig gevallen wordt.

NSFW-balk. Een naakte vrouw en een man in een gorillapak

“Het zal lastig worden om een geschikte NSFW-balk voor dit bericht te vinden”, was de algehele tendens op de redactie. We wisten eigenlijk niet eens precies waar we naar op zoek waren. We zijn dus richting onze eigen Seks Startpagina gegaan om inspiratie op te doen en kwamen na wat zoeken iets prachtigs tegen. Het heeft verder weinig met het bovenstaande verhaal van doen, behalve dan dat er een gorillapak in het spel is en het zich in een park afspeelt. We zijn hier niet zo moeilijk, dus dat was voldoende om de foto’s neer te zetten.

Het gaat hier om een knappe naakte vrouw genaamd Becca, die zich vermaakt in het park met een man die een gorillapak aanheeft. Je verzint het niet, dus is het iets dat precies past op deze site. Het geheel wordt omschreven als Cosplay, dus er zal zeker een vraag voor zijn vanaf het internet.

Voor alle duidelijkheid, de man en vrouw op de foto’s hebben niets met het bovenstaande artikel te maken, ze staan hier enkel en alleen voor ons plezier en dat van onze bezoekers.

Een naakte vrouw en een man in een gorillapak

Mature vrouwen doen aan aftrekken
Naakte vrouw en een man in een gorillapak