Vingeren in de voortuin

Seks en aanverwante zaken zijn toch wel de grootste hobby’s van de knappe Anastasia. Ze houdt o.a. van seksen in de sauna, bonken in de boomhut, zuigen in de zitzak, neuken in de naaikamer en vingeren in de voortuin. En dan is voortuin enigszins een understatement, want Google Maps heeft een speciale navigatie voor alleen al de oprijlaan richting het statige landhuis.

Er loopt een legertje tuinmannen rond om alles een beetje acceptabel bij te houden en die zijn één van de redenen dat Anastasia te pas en te onpas in sexy lingerie door de tuin loopt. Ze neemt hoogstpersoonlijk de tuinmannen aan en om de één of andere redenen zijn het altijd gespierde mannen die het liefst zonder t-shirt aan hun werk doen. Dat niet alleen, ze vinden het geen enkel probleem om hun knappe bazin bij te staan met haar hobbies.

Ze weten daarom gelijk waar ze aan toe zijn als Anastasia een sexy striptease doet en vervolgens een vinger in haar kutje stopt. Dan wordt het de hoogste tijd voor een partijtje kontneuken in de keuken of pijpen in de parterre. Loopt ze helemaal naakt naar buiten dan moeten ze allemaal aantreden voor een gangbang in het gras.