Arina en Natie zijn twee knappe vrouwen die de vlinders in de buik hebben van elkaar. Eerst waren ze gewoon beste vriendinnen, maar na een avondje wijn drinken en hun voorzichtige eerste stappen op het gebied van de lesbische seks, raakten de twee hevig verliefd op elkaar. Ze houden het nog even voor de buitenwereld verborgen, maar ze weten dat ze uiteindelijk samen oud gaan worden.

Hevig verliefd op elkaar

Om samen van elkaar te genieten nemen ze een hotel een paar plaatsen verderop, maar als het mooi weer is trekken ze de natuur in. Ze kennen genoeg plekken waar nooit iemand komt en waar ze gewoon naakt kunnen picknicken. Meestal kunnen ze niet van elkaar afblijven en is de volle picknickmand snel vergeten. De twee knappe naakte vrouwen hebben alleen nog maar aandacht voor elkaar en voor hun mooie lijven.

Elke dag ontdekken ze weer iets nieuws en hun verliefdheid verzandt niet in sleur, in tegendeel. Arina is al op haar knieën gegaan en heeft haar grote liefde ten huwelijk gevraagd. Over een maand vertellen ze hun grote geheim aan de buitenwereld. Tot die tijd genieten ze extra van hun stiekeme uitjes naar plekken waar ze ongestoord de liefde met elkaar kunnen bedrijven.

Seksdate zoeken
hevig verliefd