Kerija, donker haar en grote borsten, bloot op de eettafel

3/5 (1)

Kerija is een knappe jonge vrouw die donker haar heeft en voorzien is van een paar grote borsten. Ze is bezig met het huishouden, maar dat begint op een gegeven moment ook te vervelen, dus de volgende logische stap is bloot op de eettafel gaan liggen. Niet eens zo’n slechte plek om te gaan masturberen, zeker als je alleen thuis bent. Wat ook natuurlijk kan, en die kans achten we een stuk groter, is dat ze zich uitgekleed heeft omdat haar echtgenoot elk moment van kantoor thuis kan komen.

Kerija bloot op de eettafel

Ze is namelijk een vrouw die elke dag wel sex wil hebben, en daar moet je dan wel een beetje je best voor doen om dat voor elkaar te krijgen. Op maandag en dinsdag zit ze altijd bloot en op haar knietjes in de hal te wachten tot de voordeur opengaat. Haar echtgenoot kan dan niet eens z’n jas ophangen, want zijn gulp wordt gelijk opengemaakt en ze begint hem te pijpen. Op woensdag en donderdag verlangt ze dat ze goed gebeft wordt, vandaar dat ze bloot op de eettafel ligt.

Op vrijdagavond komt haar beste vriendin langs en heeft ze, samen met haar echtgenoot, een geil trio. Op zaterdagmiddag gaat haar man, na het voetballen, bij de buurvrouw langs en komt pas op zondagochtend weer terug. Zelf komt Kerija niets tekort, want als haar man op het voetbalveld aan het rondrennen is, heeft ze de dikke pik van haar buurman in haar kutje zitten. De buurman blijft tot zondagochtend bij haar en hij en haar echtgenoot komen elkaar tegen als ze bij elkaar de deur uitlopen.

Dan moet er alleen voor de zondagmiddag nog invulling zijn en daar komt één van de voetbalmaatjes van haar man om de hoek kijken. Die doet elke week mee aan een trio, waarbij Kerija één pik in haar kutje en eentje in haar kontje krijgt.

Al met al een bezig bijtje als het om seks gaat.

webcamsex met mooie vrouwen

Kerija bloot op de eettafel


webcamsex met mooie vrouwen

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 430Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twee knappe naakte vrouwen zijn hevig verliefd op elkaar

Arina en Natie zijn twee knappe vrouwen die de vlinders in de buik hebben van elkaar. Eerst waren ze gewoon...

Sluiten