Milfs, geile moeders, webcam sex


Zijn echtgenote is er vandoor

De vrouw van Jan was er met zijn beste vriend vandoor gegaan en ze waren gelijk maar geëmigreerd om het helemaal af te maken. Het was een flitsscheiding geweest waarbij de ex-echtgenote van alles had afgezien en alleen wat persoonlijke spullen wilde meenemen. Dat verbaasde Jan heel even, maar toen bedacht hij zich dat zijn beste vriend het qua geld nog beter voor elkaar had dan hijzelf. Waarschijnlijk de reden voor zijn voormalige vrouw om de overstap te maken, want die was nogal van het geld en de bezittingen. Hij wilde haar niet direct een golddigger noemen, maar het kwam in de buurt.

Jan baalde van zijn scheiding, want hij was net vroegtijdig met pensioen gegaan en stond op het punt om aan zijn vrouw te vertellen dat ze de rest van hun leven in luxe konden doorbrengen. Hij had namelijk net zijn bedrijf verkocht en had door handig belleggen een aardig kapitaal opgebouwd. Het was de verrassing voor zijn vrouw, maar die had net besloten dat een toekomst met zijn beste vriend rooskleuriger was. Jan wist zeker dat ze bij hem was gebleven als ze geweten had van zijn verborgen bankrekening.

Hij mist de seks

Ondanks dat hij baalde en zich eenzaam voelde, was hij ergens toch blij dat zijn vrouw vertrokken was. Ze had haar echte gezicht laten zien en dat beviel Jan helemaal niet. Hij mistte echter haar grote borsten, waar hij graag zijn hoofd oplegde en als het even kon zijn grote pik ertussen. Te klagen over zijn sexleven had hij niet, want zijn ex-vrouw was net zo verzot op sex als hij en ze kon geil goed pijpen. Na een paar weken begon hij dat toch te missen en besloot om op pad te gaan om te kijken hoe dat versieren ook alweer in zijn werk ging.

Hij wordt versierd

Hij begon in de kroeg waar hij regelmatig kwam om een biertje te drinken en de eerste avond had hij al beet. Tinnie, de barvrouw, was zeer geïnteresseerd toen hij vertelde dat hij officieel gescheiden was en vroeg of hij zin had om met haar wat te gaan drinken als haar bardienst er opzat. Jan vond dat hij een heel goed plan, want hij had regelmatig stiekem naar haar indrukwekkende voorgevel gekeken en genoten van haar diepe decolleté als ze zich vooroverboog naar hem.

Hij had wilde fantasieën over haar gehad en hij kon zijn geluk dan ook niet op toen ze met het voorstel kwam. De klok leek niet vooruit te gaan, maar na een uurtje zat de dienst van Tinnie erop en liepen ze samen de kroeg uit.

“We kunnen ook gelijk naar je huis gaan”, zei Tinnie, die een geile glimlach op haar gezicht kreeg, “ik denk dat je heel graag wil kennismaken met mijn twee jongens.”

Hij wist niet hoe snel hij een taxi moest regelen en binnen een kwartier zaten ze samen bij hem thuis op de bank en nipte Tinnie aan een glas wijn en zat Jan tegenover haar.

“Waarom kom je niet gezellig naast me zitten”, zei Tinnie vrolijk, “je zit veel te ver.”

De knappe barvrouw heeft hele mooie grote borsten

Jan voldeed maar al te graag aan de wens van zijn favoriete barvrouw en ging naast haar zitten. Tinnie zette haar glas wijn op de koffietafel en draaide zich naar Jan om. Ze zei verder niets, maar begon haar blouse open te knopen en Jan kreeg een erectie die gewoon pijn deed. Het werd er niet beter op toen ze met haar handen achter haar rug ging en haar bh losmaakte. Ze hield hem aan de voorkant nog even vast en liet hem toen van haar borsten afglijden.

De ogen van Jan stonden op steeltjes toen hij die twee enorme grote tieten van de barvrouw in het echt zag en het was nog beter dan hij ooit had durven dromen. Ze had hele zware borsten die een beetje begonnen te hangen, maar dat was niet zo vreemd gezien de grootte en de leeftijd van Tinnie. Die liep tegen de 50 jaar en dan staat vaak alles niet meer strak overeind.

Hij wordt verschrikkelijk lekker gepijpt

“Ga eens staan”, zei Tinnie, die doorhad dat zij degene was die in actie moest komen, want Jan zat nog steeds in trance naar haar grote memmen te kijken. Als een robot stond hij op en Tinnie knoopte zijn broek open.

“Oh wat heb jij een mooie pik”, zei ze verrukt, “die wil ik heel graag in mijn mond hebben. Dat wil jij toch ook?”

Over overbodige vragen gesproken, Jan knikte heftig en voelde toen hoe de zachte lippen van de barvrouw zich over zijn pik sloten. Ze begon hem langzaam te pijpen en ze maakte er werk van. De knappe oudere vrouw cirkelde met haar tong om zijn eikel heen en vergat niet om de gevoelige plekjes extra te verwennen. Met haar hand pakte ze de basis van zijn pik en begon hem af te trekken, terwijl ze hem sneller begon te pijpen.

Jan wilde intens genieten van het heerlijke pijpen van de mooie barvrouw en deed zijn uiterste best om zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Hij zag aan het gezicht van Tinnie, die af en toe geil omhoog keek, dat die doorhad waar hij mee bezig was en ze gooide er nog een schepje bovenop. Zelfs zijn ex-vrouw, die goed kon pijpen, haalde het niet bij de mond van Tinnie. Na een minuut of tien was het punt bereikt dat hij klaar moest komen. De barvrouw voelde hij zijn eikel opzwol en ze liet zijn pik snel uit haar mond glijden.

Hij komt op klaar op haar grote memmen

“Kom op mijn grote tieten klaar”, zei ze hijgend. Ze rukte nog een paar keer aan zijn pik en ze werd beloond met een grote lading heet zaad op haar enorme grote tieten. Dit was waar ze op geilde en ze kreeg dan ook een klein orgasme toen de eerste stralen sperma op haar memmen terechtkwamen. Ze trok zachtjes aan zijn pik terwijl hij aan het klaarkomen was en toen er alleen nog een paar druppels uitkwamen, nam ze zijn pik weer in haar mond en zoog ze de laatste restjes zaad uit zijn pik en likte hem helemaal schoon.

“Zullen we lekker naar de slaapkamer gaan. Ik moet snel goed geneukt worden en aangezien je pik keihard overeind blijft staan moeten we daar gelijk maar aan beginnen.”

Het was een goddelijke sekservaring en Jan wilde haar na de sex het liefst ten huwelijk vragen, want dit was fenomenaal. Hij kwam echter met beide voetjes weer op de grond terecht toen ze na hun laatste neukbeurt aan het praten waren.

Eén keer per week vaste sex

“Luister”, zei Tinnie, “dit had ik eigenlijk eerder moeten vertellen, maar ik was zo geil dat ik voor me uitgeschoven heb. Ik ben getrouwd en ik ga mijn man niet verlaten. Ik weet dat ik een slechte vrouw ben omdat ik vreemd ga, maar hij is vier maanden op zee en is dan een maand of twee maanden thuis. Dan hebben we heerlijke sex, maar in die vier maanden sta ik droog. Vandaar dat we de afspraak hebben dat we allebei vreemd mogen gaan, zolang we het huwelijk niet in gevaar brengen.”

Ze haalde even haar adem en ging vervolgens weer verder.

“Hij is dus alweer twee weken weg en ik liep bijna tegen de muur op van de sexuele frustraties. Ik was dan ook dolblij dat jij voorbijkwam, want ik heb je altijd in m’n achterhoofd gehouden als iemand waar ik heel graag sex mee wil hebben. Ik hoop dat je het niet erg vindt. We kunnen sex hebben als mijn man op zee zit, maar als hij thuis is, dan is al mijn aandacht voor hem.”

De geile barvrouw keek hem diep in zijn ogen aan en vroeg een beetje timide:

“Ik hoop dat je het niet erg vindt en dat we vaker sex kunnen hebben. Ik vind het trouwens niet erg als je met andere vrouwen sex heb en als je aan een relatie begint dan houden onze seksavonturen op.”

Jan liet het allemaal op zich inwerken, want hij was aardig overdonderd. Natuurlijk wilde hij vaker seks met de knappe oudere barvrouw hebben en als dit de enige mogelijkheid was, dan zat er niets anders op dan er mee akkoord te gaan.

Ze trekt hem heerlijk af

Tinnie vloog hem om zijn nek en hij voelde dat zijn pik langzaam weer overeind kwam, toen hij voelde hoe haar grote tieten tegen zijn borstkas aandrukte. Ze waren zelfs heel even aan het tongen en Jan moest zijn best doen om niet spontaan stapelverliefd te worden op haar. De barvrouw duwde hem terug op bed en pakte zijn pik vast en begon hem af te trekken.

“Ik denk dat ik je nog net één keer kan klaar laten komen voordat ik weer naar huis moet.”

Ze zoende elkaar nog één keer toen ze bij de voordeur stonden en Tinnie vroeg of ze er een vaste wekelijkse dag van konden maken. De andere dagen had ze het te druk met werken, oppassen op haar kleinkinderen en het huishouden.

“Geen probleem”, zei Jan, “dan wordt de donderdag onze vaste sexdag.”

Hij had aangeboden om haar naar huis te brengen, maar dat liet ze aan zich voorbijgaan. “Dan krijg je alleen maar geleuter in de buurt als ik ’s ochtends uit een vreemde auto stap”, zei ze terwijl ze de deur open deed, “Die taxi vinden ze niet vreemd meer, omdat ik regelmatig ook avond- en nachtdiensten heb. Tot volgende week lieverd.”

Hij keek haar nog even na en sloot toen de deur. Als het aan hem had gelegen waren ze gelijk bij elkaar ingetrokken, maar dat was inderdaad teveel van het goede. Jan liep naar zijn computer, want hij was klaarwakker en nog steeds zo geil als een pak boter. Hij zou nog naar een paar pornovideo’s kijken en dan kijken of hij toch wat kon slapen.

Telefoonsex met een donkere oudere vrouw

Jan zat een beetje te kutten op Google om iets te vinden waar hij opgewonden van zou raken en kwam per toeval op een site voor telefoonsex terecht. Het zag er netjes uit en al snel was zijn oog gevallen op de mogelijkheid om met donkere vrouwen telefoonsex te hebben. Hij was een kei in erotische fantasieën, want naast zijn hersenspinsels over Tinnie, de geile barvrouw, dacht hij regelmatig aan sex met een ebony vrouw. Hij zag op de site dat hij de keuze had uit jonge en oudere vrouwen en besloot voor de mature dames te gaan. Zelf was hij vijftig, maar hij vond het nog steeds geil om sex met oudere vrouwen te hebben.

Shirley, 62 jaar en cup F

Hij toetste het sexlijn nummer in op zijn telefoon en al snel kon hij zijn keuze maken. Hij kreeg een vrouw aan de lijn die zich voorstelde als Shirley. Ze vertelde dat ze 62 jaar was en grote borsten had. Telefoonsex was één van haar grootste hobby’s, naast gezellig uitgaan en van goede muziek genieten. Daarna was Jan aan de beurt die vertelde dat één van zijn grootste fantasieën was om sex met een oudere donkere vrouw te hebben.

“Dan ben je bij mij op het goede adres”, zei Shirley geil. “Ik denk dat je alvast je lul tevoorschijn moet halen, want ik kan niet wachten om die te proeven.”

Jan was super verbaasd dat hij na al de sex die hij gehad had, alweer een stijve kreeg. Hij deed wat de oudere vrouw van de sexlijn van hem vroeg. Dat was niet al te ingewikkeld, want hij had alleen een kamerjas aangetrokken om Tinnie uit te zwaaien. Hij liep naakt naar de bank toe en zette zijn mobieltje op speaker en begon langzaam aan zijn halfstijve pik te trekken.

“Heb je hem vast lieverd?”, vroeg Shirley met een lichte kreun in haar stem. “Mijn handje zit al bij mijn kutje en ik denk eraan hoe ik je zou aftrekken. Daar ben ik namelijk heel erg goed in.”

Op naar de volgende pagina van dit geile sexverhaal met foto’s