Schoonmoeder met grote tieten wordt geneukt door schoonzoon


5/5 (1)

Naar je schoonmoeder gaan op zondagmiddag krijgt een heel andere betekenis als de blonde en geile Karen Fisher je schoonmoeder is. Natuurlijk doe je in de kroeg lekker met je vrienden mee als het onderwerp “Schoonmoeder” ter sprake komt, maar stiekem kijk je er naar uit als ze weer eens een keer belt omdat de kraan lekt.

Schoonmoeder met grote tieten

Onder luid gemopper, het toneelstukje voor je vrouw, pak je wat gereedschap bij elkaar en gaat op pad. Je weet wat er gaat gebeuren en ook dit keer gaat het helemaal zoals verwacht. Karen laat je binnen en je hebt je jas nog niet uitgetrokken of ze trekt je al mee naar de slaapkamer. Daar kleedt je schoonmoeder zich uit en haar enorme grote tieten komen tevoorschijn en ze zegt dat je op bed moet gaan liggen.

Ze laat je pik in haar mond verdwijnen en als hij echt niet meer harder kan worden gaat ze er opzitten en krijg je de neukbeurt van je leven. Een andere keer neemt ze je mee naar de keuken en gaat op haar knieën voor je zitten om je dikke pik in haar geile mond te laten verdwijnen. Om het geheel op te leuken heeft ze er een bus slagroom bij gepakt omdat ze nu eenmaal graag iets wits en kleverig in haar mond heeft.

Nadat ze je helemaal suf geneukt heeft kijkt ze je met een geile glimlach aan en vraagt of je de groeten wil doen aan haar dochter en of je aanstaande dinsdag, de fitness-avond van je vrouw, gewoon weer langskomt.

De Foto’s. Pijpen en slagroom

Mature Fuck

—————————————–

De Pornovideo. Schoonmoeder neukt schoonzoon

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 6.665


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, de seks en neuken op kantoor editie

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", concentreren we ons op de seks en het neuken tijdens de...

Sluiten