Sasha in sexy lingerie en naakt op tafel


5/5 (1)

Sasha is sexy in lingerie en heeft er zin in zo te zien. Ze zal waarschijnlijk het eten aan hebben laten branden, of ze is gewoon geil en vindt dat eerst het vuur in haar lendenen geblust moet worden voordat ze de aardappelen op gaat zetten. Als man zijnde heb je dan weinig keuze als je na een dag hard werken thuiskomt. Als je wil eten zal je toch eerst moeten neuken.

Sasha, naakt op tafel

Het is daarom raadzaam om geen affaire met je secretaresse te beginnen, want hoe geil ze ook is, je bent op een gegeven moment uitgeput. Ga maar eens aan Sasha uitleggen dat je hoofdpijn hebt of welke andere reden je kan verzinnen waarom hij niet omhoog komt. Je kan moeilijk gaan vertellen dat je hem er net bij je donkerharige secretaresse hebt ingehangen, die ook al sexy lingerie had aangetrokken.

En dan hebben we het nog niet eens over het avondeten dat je zelf op het fornuis kan gaan zetten omdat Sasha, enigszins teleurgesteld, richting de slaapkamer vertrekt om daar haar dildo uit het nachtkastje te halen.

Dus hou het volgende oud-Hollandsche spreekwoord in gedachten: “ligt je vrouw naakt op tafel klaar, dan wordt het neuken, anders wordt het eten niet gaar.”

sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--00 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--01 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--02 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--03 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--04 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--05 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--06

Mature Fuck

sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--07 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--08 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--09 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--10 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--11 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--12 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--13 sasha-sexy-in-lingerie-bloot-op-de-tafel--14

Stemmen, waarom niet?
Aantal keer bekeken: 979


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Babes bij de buren, tatoeages, grote borsten en meer

Het werd weer eens de hoogste tijd voor een rondje "Babes bij de Buren", gewoon even kijken wat ze daar...

Sluiten