Sarika A heeft rijke ouders die net een enorm landhuis hebben gekocht. De hete blondine woont zelfstandig in een aparte vleugel van het gebouw en ze heeft zich net een beetje goed geïnstalleerd. Haar ouders zijn een weekendje weg, dus besluit ze de rest van het huis aan een onderzoek te onderwerpen. Op de benedenverdieping is een uitgebreide bibliotheek die geschiedenis uitstraalt. Haar ouders hebben het van de vorige bewoners overgenomen en alles staat er nog zoals het er 100 jaar geleden ook bijstond.

Sarika A raakt opgewonden van een erotisch boek

Ze pakt achteloos één van de boeken uit de kast en voordat ze het weet is ze in een erotisch dagboek beland van één van de voormalige bewoonsters van het huis. Ze blijkt een dame van stand geweest te zijn, die er een uitgebreid seksleven op nahield. Haar echtgenoot was een stuk ouder dan dat zij was en voornamelijk geïnteresseerd in zijn landerijen, zaken doen en jagen. Hij was vaak weken achtereen van huis weg en daar bleek de edelvrouw goed gebruik van te hebben gemaakt. In het erotische boek staan verhalen van haar ontmoetingen met de jonge viriele buurman, haar seksuele relatie met één van de gespierde stalknechten en haar biseksuele uitstapjes met haar beste vriendinnen.

Sarika is aardig opgewonden geraakt van de erotische verhalen en ze trekt al snel haar strakke jurkje uit en gaat in één van de antieke stoelen zitten. In haar fantasie ziet ze zichzelf als de knappe edelvrouw die op haar knieën gaat om de enorme pik van de stalknecht te pijpen. Ze gaat met haar hand naar kutje toe en ze is dusdanig heet, dat ze al klaarkomt als ze een paar keer over haar clitoris heeft gewreven. Nadat ze zich twee keer naar een orgasme heeft gevingerd, loopt ze naar de plank waar ze het boek gevonden heeft en ziet dat er nog 10 delen van het de erotische belevenissen staan.

Tijd om haar beste vriendin te bellen

Ze pakt ze allemaal op en gaat naar haar eigen woning en zet ze op een veilig plekje weg. Daarna pakt ze het erotische dagboek waar ze in bezig is, alleen heeft ze dit keer een dildo erbij gepakt en al lezend voelt ze een keihard orgasme zich aan het opbouwen is en als ze bijna klaarkomt pakt ze de dildo stevig vast en neukt ze zichzelf totdat ze schokkend klaarkomt. Als ze bijgekomen is, pakt ze haar mobieltje en belt ze haar beste vriendin. Eens kijken of zij ook zo opgewonden raakt van de sensuele verhalen van deze geile edelvrouw.

Sarika A, hete blondine raakt opgewonden van een erotisch boek