Met Sofia Valetta nemen we alvast een voorsprong op de “Woensdag Lingeriedag” van morgen, en daar komt Romi Rain nu bij. Die heeft hele sexy lingerie aangetrokken en dat ziet er zeer opwindend uit. Wat alleen opvalt is dat deze donkerharige schoonheid de hele tijd haar mond open heeft. Probeert ze iets duidelijk te maken?

Romi Rain in sexy lingerie

Is het een kreet voor hulp? Gebeurt er bij de fotograaf iets waardoor ze verrast is? Laat de jongeman van het licht zijn grote pik zien en is ze aangenaam verrast? Het zou allemaal kunnen, maar wij denken zelf dat het om een stukje persoonlijke marketing gaat. Dat ze aan eventuele potentiële kanshebbers om het bed met haar te delen laat zien, dat je van goede huize moet komen om haar mond te vullen.

En we zijn best onder de indruk, want je moet met een aardige genotspaal op de proppen komen om haar drang naar een grote pik in haar mond te bevredigen.

milffinder ja ik wil een milf

Romi Rain ziet er goed uit in geile lingerie Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 09 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 10 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 08 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 07 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 11

?wi=339495&ws=seme

Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 12 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 13 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 14 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 02 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 01 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 03 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 04 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 05 Romi Rain in geile lingerie heeft haar mond open 06