De 47-jarige Antje C. uit Duitsland wist door haar seksverslaving meerdere malen de internationale media te halen. De nymfomane werd door haar laatste minnaar levenloos in bed aangetroffen. De doodsoorzaak kan gezocht worden in totale uitputting na een wilde en lang nacht vol met seks.

Seks

De vrouw wist in april van dit jaar voor het eerst de wereldpers te halen toen ze een DJ had gegijzeld en de man dwong tot urenlange seks. Nadat de vrouw was gaan slapen na de seks kon de 43-jarige man eindelijk ontsnappen door naar het balkon te vluchten en daar luidkeels om de politie te roepen. De gearriveerde agenten werden begroet door een net wakker geworden Antje C. met de vraag of ze misschien zin hadden in groepsseks. Een foto van de DJ en het huis waar de activiteiten plaatsvonden is hier te vinden.

Moeder

De nymfomane raakte op haar 47ste geobsedeerd door seks omdat ze nog steeds geen moeder was geworden. Dit was één van de conclusies die getrokken werd in de psychiatrische inrichting waar de vrouw werd opgenomen. De behandeling bleek echter niet aan te slaan want op de terugweg naar huis wist ze een 31-jarige man op te pikken waarmee ze aan een dagenlange seksmarathon begon. In het begin vond de man het nog een groot feest maar dat veranderde al snel toen bleek dat de vrouw onverzadigbaar was.

De man probeerde te ontsnappen maar Antje C. kende haar pappenheimers en had de slaapkamer op slot gedaan en de sleutel verstopt. Uiteindelijk liet ze de man na 36 uur gaan die nadien huilend op straat werd aangetroffen. De gewaarschuwde politie werd ook dit keer met alle egards, open benen, ontvangen.